Sammandrag i Umeå

Idag har det varit hockey för hela slanten!
Var tvungen att hasa mig upp ur min underbart sköna säng redan kvart över 6. Detta för att jag skulle hinna in till stan i tid och inte missa bussen. Som tur är var matchsammandraget "bara" i Umeå så det blev inte en alltför lång busstur. Matcherna gick inte så bra. Vi förlorade båda med 2-1 så det känns väldigt tråkigt. Allra helst när vi var hyfsat nära att kunna kvittera och tom vinna i båda också:( bittert! Men så går det när man inte kan utnyttja lägena man får, för vi hade ju våra chanser helt klart. Jag kan ju erkänna att jag hade två frilägen i den första matchen och jag lyckades missa båda:S - suck! Jaja, det är bara att bita i det sura äpplet och ladda om och förhoppningsvis ta revanch nästa helg. Nästa söndag har vi nämligen sammandrag hemma(!) Ovanligt värre:P men det ska bli skönt. Lite smådrygt bara att vi har första matchen redan kl 9, men men det är väl sånt man får ta.

Kommentarer
Postat av: sunkan

Ja, det var väldans synd att vi förlorade båda! :( Men du hade otur i dina frilägen..! du var bra! Jag kan tycka att du skulle va center istället för mej ;)

2008-02-18 @ 09:50:36
Postat av: Rika

Tack Sandra:) Haha, nej herregud heller! Tycker du gör det jättebra som center spec. eftersom du hoppat in och tränat/spelat först nu efter jul. Men jag måste säga att jag saknar center-positionen ibland:P

2008-02-19 @ 22:48:47
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0