Pluggande, som vanligt

Så har ännu en skoldag passerat. Har vart en ganska slapp dag som tur var. Det var väl egentligen bara vid projektarbets-timmen som det kändes rätt drygt, mest för att vi har så mkt att göra. Men jag är ganska säker på att vi kommer att hinna få ihop vår hälsovecka till om två veckor. Jag hoppas verkligen det åtminstone, blir inte så kul att stå där som ett fån annars. Vad ska man säga då egentligen?
- Ja, hej...det är vi som är arrangörer men vi har inte riktigt fått denna hälsovecka att funka så ni kan gå hem igen.
Jävligt bra, lr inte. Tja, eleverna lär väl inte bry sig så mycket egentligen. De lär väl mest bli glada skulle jag tro, de flesta iaf. Men alla andra som är involverade och vi själva däremot, det är värre för dom/oss.

Är så trött att jag lätt skulle kunna somna nu på stört men det kan får jag inte. Jag måste nämligen försöka göra det där djävulskt dryga historia-arbetet, uscha! Önskar man slapp den där skiten. Inte vet man hur man ska göra heller. Det är som vanligt när det är sv och historia-grejer med andra ord. Blir så trött på det!

Är föresten klar med psykologin nu till i morgon iaf. Jag renskrev det imorse när jag egentligen hade sovmorgon. Skönt, skönt, skönt att det är klart åtminstone! :)

Ska gå ner och hämta bitar av vårt pepparkakshus nu iaf, det är så jäkla gott:) Måste banne mig få upp ett glas mjölk också, känner jag. Allt detta för att jag ska kunna orka jobba nåt med historiearbetet överhuvudtaget:S Har en hel del att göra vad gäller det:/
Nej, nu är det dags att göra lite nytta. Hej så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0