Lyckad fest

Nu är festen över. Pappa, Marianne, Betty, Mange, Märta och Farmor har farit hem. Kvar är nu bara jag, Jimmi, Helena, Micke och Åsa. Festen vart lyckad iaf:) Maten var jättegod! Det blev nån laxgryta med pressad potatis - Bra jobbat mamma:) Sedan vankades det tårta. Gott men mättande som utav bara den. Jag öppnade paket jag fick i förskott också. Jag fyller ju år på måndag egentligen men:P. Jag fick iaf mkt fina grejer måste jag säga. Jag fick: Två blåa virkade grytlappar, en vas, en "Merci (chokladask) och en vägatlas över Sverige. Fick en hel del pengar också. Det tackar och bockar vi för:) Känns som att jag kommer få stor användning av samtliga saker.
- Tackar alla inblandade för en trevlig kväll :D

image58
Min knäppta bild med kameramobilen på den fina och goda tårtan som mamma gjort :) Vet faktiskt ingen som kan göra lika goda tårtor som hon.

image59
Såg till att pynta vår "säl-kapsylöppnare med en hatt, en kapsyl-hatt ;)

Grattis till jag och min underbara pojkvän oxå:) Idag har vi varit ihop i 1 år och 8 månader:)

Nu blir det för övrigt snart sängen för min del. Måste ju upp redan halv 7 imorrn så jag hinner in till stan till halv 8. Kommer nog inte att komma hem föränns efter fyra. Kommer nog bli jobbigt att spela eftersom jag är så förkyld med men jag hoppas det ska gå bra ändå. Har inte ont i halsen iaf, hoppas jag inte får det till imorrn heller.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej hej! i helgen skulle jag ju föröska spendera dagarna med att plugga, men det slutade med en hel dag med shopping med johan och en fyrhjulings tur, med idag ska jag väl äntligen fösöka göra lite nytta. Jag tror inte jag ska på plattan på fredag, ska nämligen på bröllop dagen efter men jag ser hur jag gör och vad som bestäms. Själv då? föresten tårtan såg verkligen svin god ut och snygg :)

2008-02-24 @ 10:32:00
URL: http://angelica89.blogg.se
Postat av: Ylva

Åh, jag vill också ha tårta! :P den där såg riktigt smarrig ut måste jag säga! söt säl också, haha :D

Kolla min bilddagbok ;)

2008-02-24 @ 20:27:01
URL: http://hockeyflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0