I väntan på lunch

Sitter i en av skolans datasalar just nu. Ska snart gå och äta lunch men först ska jag vänta på Sandra som ska hålla sitt muntliga nationella tal. Vi (d v s de flesta) som redan gjort det förra veckan fick för övrigt veta hur det gick på "muntliga nationella" idag och hur det gick totalt (d v s med både skriftliga och muntliga delen). Det gick bra för mig men det gick bättre på skriftliga än muntliga (precis som jag trott). Men som helhet är jag ändå ganska nöjd.

Annars mår jag väl ganska bra idag. I morse var jag dock fruktansvärt trött, kändes som att inte sovt på ett år lr nåt:S Segt men nu känner jag mig piggare iaf som tur är. Annars blir det ganska full fart idag, precis som igår. Har mycket att stå i med skolarbeten men det ska nog lösa sig.

En positiv sak var att vi fick historie-arbetets inlämningsdag framflyttad ändå(!) Nu är sista inlämningsdagen på fredag nästa vecka ikst för denna fredag, vilket känns otroligt bra:) Nu kommer jag hinna och slipper stressa ihjäl mig, dock ska jag ändå försöka jobba med det en hel del denna vecka så man blir klar med det nån gång. Ska bli skönt att få det ur världen, oerhört skönt! Får se om jag orkar med att ringa museumet idag (ang om de har några eventuella bilder på byskolorna jag jobbar med) lr om jag gör det nån annan dag. Beror på orken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0