Har valt balklänningens färg & modell

Har varit full rulle idag. Först skolan med bl a; OG-debatt (som faktiskt var riktigt slapp) och sedan då det dryga filosofi-provet. Provet gick väl rätt bra kändes det som, i alla fall med fakta-frågorna (dvs G-frågorna) men sedan blev det värre. För G-VG-MVG skulle man bena ut ett problem. Jag tog ett problem där man skulle skriva och argumentera för lr emot huruvida vi kan lita på att våra fem sinnen visar den rätta verkligheten. Haha, snacka om komplicerat! Jag skrev i alla fall rätt långt, sen om det mest blev flummig kvantitet är en annan sak:P Helt seriöst, filosofi blir/är bara flumm egentligen så då borde det väl inte vara nå fel på min text (lr?). Jag skrev saker som jag knappt fattade/trodde på själv egentligen men jag skrev det bara för att skriva typ. Haha, visar sig snart om man varit helt ute och cyklat med sina försök till filsofiska tankar lr inte;)

Efter den tröga skoldagen for jag och handlade på Coop med mamma. Efter handlingen bar det av till tygaffären för att kolla på mer tyger till min kommande balklänning. Vi kollade på både lila och röda tyger, men fastnade tillslut mer för det röda. Vi var överens om att jag klädde bättre i det. Det gick faktiskt så långt (hade inte trott det på förhand!) att vi köpte alla de tyger vi skulle ha till balklänningen samt mönster mm. Nu har jag med andra ord verkligen bestämt både vilken klännings-modell jag vill ha och färgen på den. Jag är nöjd. Jag hoppas och tror att den kommer bli bra men man vet ju inte det säkert föränn klänningen är färdig.

När jag kom hem var jag snäll och hjälpte syrran med lite matte (algebra).
Gick rätt bra men man märker att man glömmer kunskaper fort. Trots att jag alltså läst matte A för två år sedan kunde jag ändå inte minnas hur man skulle räkna/ställa upp vissa uppgifter. Fick fundera en del men några större problem var det inte.

Efter matten gick jag upp till pappa för att se hockeyn
. Modo besegrade FBK borta med 3-0, snacka om nice:) Modo spelade riktigt bra så det var en fröjd att se ( haha "fröjd", tala om gammaldags ord;) ).

Väl hemma igen satte jag igång med att skriva psykologi-analysen. Det tog sin tid men nu är jag i alla fall nästan färdig. Ska bara ändra lite justeringar i morgonbitti (innan sv börjar 9.40) och kolla upp en fakta-sak, sedan är den klar att lämnas in. Det känns ohyggligt skönt! :) Måste göra den klar snarast så jag kan börja med historian! Herregud, historian är ett skitstort arbete och jag har inte ens hunnit börja skriva:S Snacka om att det kommer bli stressigt att hinna få klart den till fredag - suck!

Jaja, nu måste jag sova i alla fall om jag ska orka leva i morgon överhuvudtaget. Slänger in ett inlägg med min "Att-göra-lista" med, bara för att det är så skönt att kunna styrka och se saker strykna på den liksom:) Natti!

Kommentarer
Postat av: Carro

Va kul med balklänningen! ;D

2008-02-13 @ 18:17:45
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0