Har en galen schack-brorsa

Har varit duktig och skrivit en hel del på historia-arbetet ikväll:) Men jag har inte hunnit klart men jag har inte alltför mycket kvar iaf och det känns jävligt bra. Vet dock inte om jag skrivit "rätt" överallt osv. men aja:P

Annars har jag varit upp till min pappa en sväng för att hämta pengar som syrran ska få av mig i morgon.
Hon ska nämligen klippa sig hos en frisör. Var verkligen glashalt ute! Farligt värre, med andra ord. Jag lyckades iaf undvika att halka och slå ihjäl mig som tur var. Jag var dock bara hos pappa några minuter eftersom klockan var ganska mycket. Annars har jag umgåts lite med min mamma och pratat med min käre bror Micke och hans flickvän Åsa. Micke är galen i schack för tillfället, haha:D Han spelar nåt gratis-spel på datorn men han är less på det nu eftersom det tydligen är för lätt. Just därför vill han att jag ska hjälpa han att hitta något annat schack-spel gratis på nätet. Får se om jag kanske har tid med det i morgon, annars får det väl bli nån annan dag.

Är väldigt trött för tillfället egentligen fast jag känner mig ändå pigg. Det är ett vanligt problem hos mig.
Jag är så gott som alltid som piggast den här tiden på kvällarna, konstigt nog:S Dock har jag aldrig några problem med att somna om jag väl går och lägger mig. Just därför ska jag gå och lägga mig nu strax, för det behöver jag. God natt! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0