Hälsovecka, dag 3

Dag 3 på vår hälsovecka har gått bra. Känns som att man har koll på det mesta nu vad gäller förklara samarbetsövningar etc. Är faktiskt rätt kul också. Haha man får skratta en hel del åt vissa personer i klasserna iaf, den saken är säker:D Måste säga att alla klasser har varit väldigt duktiga också såhär långt. De flesta personer har lyssnat på oss arrangörer osv. Klart det blir en del strul, finns ju alltid omogna människor som ska hålla på med annat (busa med varandra, spela fotboll med en apelsin. leka med våra lektillbehör; rockringar osv) men som tur är är det inte alltför många såna iaf. Det är rätt jobbigt att få alla att lyssna ibland också, ofta står klasserna och pratar väldigt mkt med varann vilket gör att inte alla hör vår förklaring på lekarna. Då får man se till att höja rösten en hel del. Men som helhet tycker jag ändå det har funkat bra:)

Nu återstår bara karate, taktil och samarbetsövningar imorgon också, sen har vi kört dessa pass med
alla klasser och då är hälsoveckan nästan slut. På fredag återstår det bara en avslutande föreläsning i Nolaskolans aula för alla ettor. Känns skönt att hälsoveckan snart är slut faktiskt. Har insett hur skönt det egentligen är att vara elev och inte en lärare som ska styra upp allt. Även om det har varit rätt roligt det här med. Viktigt dock att kunna komma tillbaka till sina ordinarie lektioner så man slipper missa så mkt.

På fredag är det utbildningsmässa vilket innebär att vi i trean ska gå och lyssna på information om olika inriktningar på Högskolor/Universitet (t ex Umeå universitet).
Man får själv välja vilka pass man vill gå på. Jag har inte bestämt mig ännu men det är nog hög tid att jag börjar planera upp det snart. Min projektgrupp måste köpa in blommor på fredag med för att vi ska kunna ge det som tack till de personer som hjälpt oss med denna hälsovecka. Hoppas vi får ihop några fina buketter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0