Glass med blåbär:)

Sitter hemma hos Jimmi just nu och bloggar lite. Har precis gjort i ordning ett glas med vaniljglass och blåbär  - Mums! :D Ska bli riktigt gott att mumsa i sig det. Tycker min helg har varit  bra. Såg till att jobba lite med historian i lördags, annars har jag  mest sett tv och slappat typ. Och idag har jag ju som sagt vart i Umeå hela dagen i princip på match-sammandrag. Måste säga att vi åt tacos igår också, jag och min sötnos, och det var lika fantastiskt gott! som vanligt:) Cred till min älskling också för att han var tvungen att göra i ordning tacosen själv eftersom jag var och duschade. Thanks sweet heart! (F)

Känns lite tungt att det är ännu en skolvecka som börjar igen om några timmar, men det är väl bara att härda ut. Det är ju faktiskt bara två veckor kvar till sportlovet nu med så:D Och på fredag om två veckor är det såvitt jag kan förstå 100-dagars, hehe:) Så då lär det förmodligen bli att man pallrar sig ut. Är ju tydligen temat "ombytta roller", vilket innebär att killar ska klä ut sig till tjejer och tvärtom. Haha, det kan nog bli ganska kul att se tror jag! :D

Nej, ska se Detroit-Dallas på NASN nu. Är tydligen live-sändning den här tiden förvånansvärt nog:O Det brukar ju alltid vara senare på kvällen annars. Ska föresten käka upp min glass med innan den smälter bort:) Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0