Fullspäckad dag

Idag har det varit full fart hela tiden i princip!

Gick till att börja med i skolan ända till halv 4, segt som alltid men det gick ändå:P
Efter det gick jag till Central-arkivet i stan för att söka fakta till mitt historia-arbete. Det gick jättebra:) Jag hittade precis det jag ville ha:) tog bara lite tid att skriva av alltsammans men, men:P nu har jag bra info därifrån iaf:)
Efter det hade klockan hunnit bli mycket. Jag skulle hinna gå upp och äta middag på min mammas jobb innan träningen började men klockan var så mycket att mamma kom ner och hämtade mig på stan ist ( sjysst mamma:) ). Så då for vi upp på sjukhuset och jag hann slänga i mig maten precis innan det bar iväg igen. Jag och mamma skulle nämligen på stan för att kolla på baltyger (var något extraerbjudande just för detta på nån affär ikväll tydligen så därför passade vi på). Vi köpte inget tyg men vi funderade en hel del och tog hem några små provbitar. Lutar troligen åt att det blir en röd klänning just nu. En som jobbade på affären tyckte jag passade väldigt bra i det bl a. Sen tycker jag ju också personligen att röd överhuvudtaget är en fin färg:) Men, men man vet aldrig. Rätt som det är ändrar man sig väl till lila igen:P

Nåväl, efter tygtittandet så bar det av till Skyttis och träning. Hade 7 minuter på mig att byta om till träningsmatchen mot ett pojklag. Jag hann tyvärr inte men det gick bra ändå. Vart väl drygt fem minuter sen men som tur var hade de inte hunnit börja spela själva matchen utan hade bara uppvärmningsövningar fof när jag kom ut på isen. Det var kul att spela som alltid:) Vi vann mot pojkarna med 3-1 men det var ganska tufft. De är så små men fy fasiken vad snabba de är på skridskorna, helt sanslöst:P Man får bita i för att hinna med i svängarna alltså.

Efter träningen hämtade mamma mig och vi for och hämtade Betty och Mange i Gullänget. Vi skjutsade hem Mange till sig och sedan for vi hem. Väl hemma hjälpte jag mamma med att packa upp matvarorna som mamma handlat tidigare under kvällen, sedan såg jag lite på sporten (för ovanlighetens skull numera! :o :) ) Sedan har jag inte hunnit gjort så mkt mera.

Nu behöver jag gå och lägga mig. Kommer ännu en tuff dag imorgon. Då kanske jag ska fara och intervjua en person till mitt historia-arbete. Dessutom slutar jag inte skolan förrän 3, drygt:/

Hoppas ni haft en bra dag! Natti, natti :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0