Frukost-time;P

Var riktigt trött igårkväll alltså. Jimmi och jag började se på en utav hans favoritfilmer: Dödligt vapen 1. Jag hade aldrig sett den förut. Men jag höll på att somna titt som tätt, trots att filmen i sig var väldigt bra och spännande. Då är man trött alltså! Kan iofs ha att göra med att jag la mig ner i soffan också men whatever:P Jag lyckades iaf hålla mig rätt så vaken hela filmen ut. Sedan gick vi och la oss direkt, hehe. Kändes som att det var lika bra.

Nu har jag äntligen lyckats pallrat mig upp ur den sköna dubbelsängen. Så skönt att ligga och sova länge och sedan bara ligga och vila, så jäkla underbart! Men, men lite nytta ska man väl försöka göra idag också. Idag är det ju dags för den stora festen (lr ja, vad man nu ska kalla det?).  Men innan den börjar kl 5 ska jag hinna en del saker. Först och främst ska jag äta upp min frukost som idag består av:
  • 1 kopp grönt vaniljte
  • 1 glas med 3 C-vitamintabletter (gäller att göra allt för att få bort förkylningen)
  • 3 st längtan-mackor med medvurst och tomat.
Efter frukosten ska jag slänga mig i duschen och sedan bär det av hem till mamma. Jag och Jimmi ska nämligen hinna hjälpa henne med en massa saker till festen.

Överlag är jag på bättre humör än igår. Igår var jag riktigt less och trött på allt.
Idag är jag mest bara irriterad över min jobbiga förkylning men man får väl härda ut. Är väl bekymrad över nästa vecka med men jag orkar inte tänka på det. Man får ta det när det kommer. Kan ju inte bli värre än att allt går åt helvete, haha! Vilken humor man har alltså, helt otroligt.

Nej, nu ska jag surfa vidare här och fortsätta äta upp min goda frukost. Ha en fin dag!

Kommentarer
Postat av: Emma Lindblad

hej skriver fran thialand darfor ser det lite konstigt ut har har de ca 30 grader ute och sol aven om de blaser :D hoppas allt ar bra vi ses

2008-02-23 @ 16:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0