Flummiga jag

God morgon!
Vaknade för ca en och en halv timme sedan. Hade en trevlig kväll igår. Slappade mest framför datorn, kollade på klipp på youtube och så. Lite småtråkigt att man lyckades missa "Let's dance", men men...det kommer fler program. Gick och la mig tidigt tillsammans med min älskling, klockan var bara ca 12. Men både jag och han var ganska trötta efter veckan så det passade bra. Haha, måste erkänna att jag var jävligt konstig igårkväll också. Jag var hur flummig som helst och skämtade och höll på hahaXD Vad knäpp man kan vara ibland:P Jag tror iaf det berodde mest på att jag bara var trött att jag inte orkade med några "smarta" tankar, haha. Fast när vi väl la oss i dubbelsängen var jag ändå hyfsat pigg i början men det dröjde inte länge föränn jag somnade när jag väl slappnade av. Jag somnade typ direkt då, hehe:P Var djävulskt skönt att få sova iaf och helst att få sova fler timmar än 6-7 som jag vanligtvis gör på vardagar.

Idag blir det en lugn dag för mig.
Ska på hockeysammandrag i Ume hela dagen imorrn så då måste jag passa på att ta det lugnt och göra lite småvettiga saker idag i stället. Hockey imorrn är ju iofs också vettigt, men jaa ni kanske förstår hur jag menar:P Tänkte faktiskt försöka skriva på historian nu. Får se hur det går. Måste skriva nån diskussion om det fakta jag fått fram (lr "svaret på min frågeställning", som det så vackert heter:P).  Kan bli lurigt men jag ska försöka börja iaf. Var föresten duktig och brände ut skivor med mina två intervjuer igår också, så nu är det överstökat:) Ska bli så skönt när man har slut på läxor, lär iofs dröja eftersom vi antagligen kommer få nya till veckan men iaf. Man kan ju försöka sträva efter det åtminstone.

Lär väl se Modo-Mora senare kl 3 också.
ska bli spännande. Fan, om  Modo inte vinner. Mora är inte ett dåligt lag men det känns som att Modo har bättre spetskompotens än dem. Modo har fler spelare som kan avgöra. Hoppas, hoppas, hoppas på vinst där.

Blev sugen på att åka skridskor idag också, men tyvärr så är ju mina skridskor inlåsta på Skyttis, typiskt:/ Annars hade jag lät dragit med mig Jimmi ut och åkt, lr inne på nån friåkning kanske(?) Men, men det får bli nån annan helg. Måste försöka hinna med det nu innan våren kommer iaf, vill verkligen åka med han. Haha, bara för att jag vill glänsa för han;) Hahaha, närå:D Men det är så kul att åka. Vill att han också ska inse det.

Nej, ska försöka skriva nu, som sagt. Hoppas ni får en härlig lördag! Kom ihåg att ta hand om er själva och om era närmaste!

Kommentarer
Postat av: Carro

Ja, känns bra att komma igång med balklänningen snart. Det är ju inte så länge kvar egentligen, även om det ju känns som så ibland. Har du fixat nån balklänning än?

Nä precis, balen är snart här ;)
Japp det har jag, redan i augusti till och med haha ;) Jag funderade först på att sy själv, men jag hittade en som jag tyckte om på festprissen så jag bokade den, och alla gånger jag varit in och testat den har den känts helt rätt så det blir nog bra ;)

2008-02-16 @ 20:05:35
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0