De närmsta dagarna

Kommer ha fullt upp de närmsta dagarna.

Torsdag
En jobbig skoldag väntar, tur man inte slutar så sent iaf. Efter skolan kommer jag eventuellt att behöva skriva färdigt historia-arbetet med (sista dagen att lämna in arbetet på är på fredag) om jag inte hinner klart idag dvs. På kvällen ska jag iaf träna, den saken är säker :)

Fredag
Återigen väntar en jobbig skoldag. Efter det bär det av hemåt för att slappa. Kommer nog ha en jävlig slapp kväll för att ladda batterierna inför kommande dagar. Framför allt lär jag se till att sova länge denna natt. Gud så skönt det kommer att bli, längtar redan:P

Lördag
Vi ska bjuda hem farmor, pappa, Marianne (pappas flickvän), m fl för att vi ska fira min födelsedag. Det blir mat och tårta och vara allmänt social. Kommer nog pågå rätt många timmar det. Jag fyller egentligen på måndag men vi ska alltså ta firandet två dagar innan.

Söndag
Upp tidigt för att hinna iväg till Skyttis. Vi har en match som börjar redan kl 9 nämligen. Sedan blir det ett ganska långt uppehåll på 1-2 timmar (då ska man passa på att äta och ta det lugnt) innan man ska  börja göra sig redo för nästa match (värma upp, byta om etc). Kommer nog komma hem från stan och hockeyn först på em nån gång. Kommer troligen behöva hämta frukt från Hemköp också som vi ska ha till hälsoveckan nästa vecka.


Nästa vecka kommer också bli hur mkt som helst att göra men det orkar jag inte skriva om nu. Detta får räcka för tillfället. Hehe, brorsan ropade dessutom att det var mat för ett litet tag sen så nu blire till att käka. Ska bli riktigt gott. Det blir nå fläskkotletter tydligen;P - Mums!
Skriver förmodligen mer senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0