5½ timmes sömn

Gick och la mig väldigt sent igårkväll, vilket jag fått lida för idag (framför allt i morse!). Att jag la mig så sent berodde på att jag pratade länge i mobilen med Helena. Vi började prata om väldigt intressanta saker och vips hade klockan hunnit passera halv 2, då kände vi att det nog var dags att avrunda. Men det var ett väldigt givande samtal iaf:) Tur man har en sån underbar syster - Älskar dig <3

Jag mejlade föresten religionen/filosofin igår också. Hehe, hoppas mina lärare blir nöjda med mitt utkast. Jag hoppas de läser igenom det och säger till (mejlar) ifall nåt inte är som det ska. Jag var nämligen rätt osäker på en del grejer men det löser sig förhoppningsvis.

Känner nästan för att lägga mig på sängen nu och sova nån/några timmar - Gud, så skönt det skulle vara! Fast det finns en risk att jag dels kommer att sova för länge och dels kommer att vara helt groggy när jag väl vaknar och kliver upp igen. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Kanske är det bäst att låta bli ändå och avvakta till ikväll. Jag kan ju faktist gå och lägga mig tidigt ikväll(!) För en gångs skull har jag ingen brådskande läxa som jag måste göra, vilket känns jävligt skönt:) Ska unna mig en riktigt slapp kväll faktiskt, det har jag gjort mig förtjänt av:)

Måste prata med Isadora och Ylva om 100-dagars med. Jag har nu hört rykten om att det inte kommer bli nån klassfest på fredag, vilket inte känns så kul:/ Men ifall det stämmer måste jag försöka bygga ihop nån förfest lr liknande med dem två. I värsta fall stannar jag hemma om det blir mkt strul. Jag har inte köpt biljett än så det är lugnt än så länge. Nämen, som sagt, jag måste kolla upp det där snarast!

Kommentarer
Postat av: du vet vem

Fy skäms!! Nattsuddare där!

2008-02-28 @ 09:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0