Jogging & besök av Ylva bl a

Idag sov jag till halv 1 och det var riktigt skönt. Jag pallrade mig upp då och åt en frukost som bestod av blåbärste, knäckebrödmackor med ägg och kaviar på - mums! Efter att jag käkat upp det så gav jag mig så äntligen ut på en joggingtur. Det kändes att det var ett tag sen sist (seg som man var i bena), men bättre sent än aldrig iaf:P Jag klarade iaf av att springa 6-km-s-rundan på 28 minuter vilket jag var/är jävligt nöjd med. Det var extra jobbigt när jag sprang på min skogsstig för då sjönk jag som ner i snön vilket gjorde det mkt jobbigare att jogga plus att det tog längre tid. Väl hemma igen drack jag vatten, stretchade och duschade. Alltid lika skönt just efter man har joggat, man känner sig så nöjd med sig själv:)

Efter duschningen kom Ylva hit och hälsade på vilket var riktigt trevligt:)
- Har saknat dig tjejen!
<3 Vi snackade en massa nödvändigt och onödvändigt prat vilket var välbhövligt:) Var ju evigheter sen jag snackade med och träffade henne (förutom den korta stunden vi sågs på stan häromveckan då) så det var verkligen på tiden. Vi har mkt gemensamt hon och jag så det är perfekt:) Vi lagade mat också; Fläskfilé med dragonsås och pommes frites till. Det var lyckat även om det tog en jäkla lång tid eftersom vi skulle göra så mkt mat. Gott blev det iaf när det väl var färdigt - mums! Blev en hel del mat över också så nu har jag så att man kan ta med i nån matlåda framöver också, perfekt!

Vi såg också Modos match mot Brynäs och det var spännande.
Såg länge ut som att Modo skulle förlora men de kvitterade och vann tillslut i sudden iaf vilket gjorde mig glad:D Emma kom föresten förbi vid andra perioden också och blev kvar här matchen ut, trevligt det också:) Hon hade med sig en del grejer hon skulle ha här till på lördag så det var ju smart tänkt av henne att ta det med sig redan nu så det inte blir så mkt sen. Blev lite snack om lördag också och jag blev sugen på att dra igång det hela ikväll typ, haha! Det skulle omöjligt ha gått iofs men ni fattar vinken:P - Åååh, jag ser verkligen fram emot lördag alltså:D Jag är supertaggad! Kommer att bli svinroligt!:D

Nu ska jag nog ta en apelsin och kanske nån macka att äta och sen ska jag försöka bli trött (till Skilda världar förmodligen) så jag kan gå och lägga mig snart. Ska försöka ta mig upp tidigt imorrn, d v s runt halv 9 åtminstone så jag hinner gå på stan innan jag börjar jobba vid 12. Slutar så sent som 21 också vilket känns lite drygt men man ska inte klaga, har ju trots allt varit ledig 3 hela dagar nu så:D Plus att jag ju dessutom är ledig lördag och söndag:)

Sweet dreams all wonderful girls and boys! :) (...Det ska jag försöka göra snart iaf;P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0