Slaskväder:/

Idag har jag jobbat i hela nio timmar (med lunchrasten borträknad) och det har vart drygt men det har ändå gått, as always. Jag fick stå i "driven" lite idag också under middagen vilket var drygt men lite småkul också. Lite roligt att prata i dent där head-setet är det allt måste jag erkänna:) Efter jobbet handlade jag lite på Hemköp, bl a 3 Marabou chokladkakor (1 till mig och 2 till Jimmi). Sedan åkte jag hem på den übeslakiga och isiga vägbanan. Det var riktigt farligt att köra alltså, men som tur var tog jag det lugnt och körde sakta:)

Jag for hem till Jimmi ch lämnade av mina varor där innan jag for hem till min mor för att hämta lite grejer inför lördagen. Jag hämtade bl a ett Julgodisrecept på chokladfudge lr "Mammas godaste" som det står på vårt recept:P Hämtade en hel del kläder också, det behövs plus ett par stövlar med tanke på vädret. Gillar verkligen inte att det regnar alltså, usch och fy! Hoppas det slutar snart. Var föresten lite drygt när jag skulle hämta grejer hemma också eftersom det var strömavbrott. Inte lätt att hitta grejer då inte. Verkligen inte lätt trots att jag hade ficklampa. Nåväl, jag lyckades väl htita allt tillslut iaf.

Nu sitter jag hos Jimmi och ska strax hä igång ett avsnitt av Skilda värdar. Imorrn blir det uppstigning tidigt eftersom Emma och Maria kommer hit redan runt 12-slaget eftersom vi ska börja baka julgodis redan då så vi hinner:) Vart ingen stan imorse för mig föresten. Hehe, jag vaknade av väckaren halv 9 men jag orkade verkligen inte gå upp morogntrött som jag är:P Nej, får ta och fortsätta handa in julklappar till veckan istället. Till veckan har jag kvälls+nattider så då hinner man nog gå en stadsrunda innan man börjar jobba.

Nu ska jag slappa och lägga ner skrivandet här. Sov så gott allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0