Julstämningen är på topp:D

Idag har jag fått mkt vettigt gjort och det känns toppen:D I och för sig så sov jag lite för länge, så länge att jag missade lunchen med Maria och Emma men, men, det är sånt som händer ibland:P (Tur man har förstående vänner! <3) Gick upp strax innan 1 om ni nu blev nyfikna på exakt när, hehe. Jag har iaf vart in till stan med min älskling hela dagen i princip. Har nu köpt julklappar till Micke (min käre bror), Betty min (kära lillasyster) och till Helena (som jag förstås också håller kär;)). Jag har dock inte köpt färdigt till Helena än men det löser sig. Har mamma kvar att köpa till också men jag tror jag vet vad jag ska köpa så det ska nog inte bli så svårt. Däremot vet jag inte vad jag ska köpa till pappa och Marianne men jag ska ringa till de och fråga ut dem om vad de vill ha:P Har farmor och min faster Märta kvar att köpa till också men till de vill jag nog gå ihop med mina syskon och ge något. Känns smartast och enklast att göra så. Ska försöka ta mig in till stan tidigt på fredag, börjar jobba kl 12. Skulle jag orka gå upp så jag är inne i stan kl tio så skulle det vara perfekt:) Då hinner jag gå och kolla efter en present till mamma och Jimmi.

Efter stan for vi förbi en sväng till Ica och köpte ite förberande saker inför lördagens fest. Vi ska nog köpa mera dock nån annan dag, typ snacks och sånt. Ååh, det kommer nog bli jättekul på lördag. Jag hoppas verkligen det iaf. Ska bli spännande att se vad Sandra och Maria kommer att tycka om varandra också. Jag hoppas förstås på det bästa eftersom jag tycker om de båda två väldigt mkt:) På lördag är planeringen som så att vi först ska börja med att baka julgodis tidigt, Maria, Emma och jag (ev Jimmi också om han vill/orkar). Helst ska vi börjar redan runt kl 12. Kl 16 ska jag fara in och hämta Sandra inne i stan och sen blir det till att spela sällskapsspel och ha de trevligt resten av kvällen:) - Mys:D

För ett litet tag sen åt jag julgröt för första gången på jättelänge och det var verkligen jättegott!:D
Och vilken julkänsla jag fick också, ojojojj. Ska verkligen bli underbart med jul altså:) Mys! Jag och Jimmi köpte föresten julklappspapper och sånt på Clas Ohlssons med så nu är det bara att ösa, hehe;P Har också hunnit städa lite här och mer ska det förhoppningsvis bli, tända ljus och sett på Bonde söker fru. Det är verkligen ett gulligt program, hihi:) Jimmi har fixat så vi har en liten brasa i kaminen här i vardagsrummet också och det är jättemysigt:D

Är verkligen jätteskönt att vara ledig från jobbet också, känns verkligen som att jag behöver det:) Ännu bättre nu också när även min älskling är ledig och jag kan umgås massa med han:D Nog för att man går miste om lite pengar men vad tusan, känns verkligen som att jag får mkt vettigt gjort nu under ledigheten samt att jag hinner ladda batterierna och det är grymt mkt värt en sån här stressig juletid. Det enda som jag inte hunnit med ännu är att träna men det ska jag försöka fixa imorrn. På tal om imorrnm så ska jag förhoppningsvis träffa Ylva då också. Vet dock inte hur, när lr var än men på nåt sätt så ska det gå. Har dock inte fått nåt svar ännu på mitt sms jag skickade till henne tidigare men jag hoppas jag får det snart. Vill helst att vi ska kunna ses här hos Jimmi eftersom jag ränt så mkt överallt med bilen den senaste tiden. Vore skönt om bilen bara kunde få stå imorgon men vi får se. Vitkigast är ändå att jag äntligen får tid att träffa henne.

Jag mår verkligen bra nu och det hoppas jag att jag ska fortsätta göra det:D Har bara en liten (r jaa liten och liten men) önskan kvar för att den här dagen/kvällen ska bli komplett:) Jag hoppas min önskan slår in för det skulle vara som pricken över i. Men samtidigt ska man inte hoppas på för mkt så jag ska nog utgå från att min önskan inte kommer att slå in. Tänker man så så slipper man bli besviken och blir isf positivt överraskad istället om den väl skulle slå in.

Nej, nu ska jag fortsätta städa lite här men jag har som sagt var haft en väldigt bra dag hittils och jag hoppas att det fortsätter:D Kram på er allihop och ha de bra så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0