Hungrig & sjuk

Hittills idag har jag inte gjort så mkt direkt. Har ringt till Max och sagt att jag inte kan jobba. Svaret jag först fick lät inge vidare. Det var kommentarer som: "Jamen, kan du inte ta alvedon och jobba ändå då?". Jag förstår det till viss del eftersom det är svårt att få in vikarier men samtidigt känns det ju heldumt att åka in och jobba på ett så pass intensivt jobb och känna sig yrslig i huvudet mm. När man dessutom ska servera kunder mat och man inte är helt frisk själv så känns det bara: "no thanks". Jag personligen skulle då inte vilja komma in på ett hamburgeställe där personalen som jobbar är sjuka, vadå smitorisk!?:O Nåja, som tur var ringde de tillbaka nån timme senare och förkunnade att de fått in två ersättare, tack gode gud för det! ) Känner verkligen inte för att jobba när jag mår som jag mår alltså.

Vidare idag har jag sett "Hockeyhjärtan"
( en dvd-film jag fick av min käre far i julklapp:) ). Den filmen var riktigt bra, den handlade om foppa, Macke m fl. om deras karriärer och om hur en sån liten stad som Övik kan ha fått fram så många NHL-proffs.Jag har även sovit (förstås!) och glott påt tv. Denna dag har segat sig fram än så länge.

Just nu är jag väldigt hungrig så jag hoppas verkligen att min älskling fixar färdigt maten snart. Det ska bli korv och bröd, gott:) Är så jobbigt att vara sjuk för man har inte nån energi alls till nånting:S Känner mgi så krasslig i halsen men så fort jag hostar gör det fortfarande jätteont, vad tusan gör man åt sånt. Har tagit en halstablett från Apoteket men det känns inte som att den gälller nå märkvärt.

Kl 19 ska jag nog titta på Modo-Hv iaf, det ska bli spännande. Hoppas Modo spelar bättre än vad de gjorde i förrgår bara. Skulle verkligen behövas en seger så de kan klättra lite i tabellen.

Tur jag har min sötnos här som tar hand om mig. Han har fixat så att jag kan ha en blöt och kall handduk runt min panna, vilket är jätteskönt p g a att jag är så otroligt varm. Kanske kokar jag upp snart, vem vet?;O Som tur är blev jag lite mindre varm när jag satt mig här i datastolen iaf, alltid nåt. Nej, nu måste jag käka. Ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0