Jag i "driven" vid middagen = katastrof!

Har haft en väldigt jobbig arbetsdag idag. Tro det lr ej men JAG var tvungen att stå i "driven" vid middagsrusningen. Ni kan ju föreställa er själva att det ju bara kan gå på ett sätt...just det, rktigt illa! Alla notor vart röda vilket ju innebär att kunderna fått vänta alldeles för länge på sin mat. Dessutom krånglade drickan (har säkert delat ut jättemkt äcklig cola idag - Förlåt alla kunder men jag hinner som inte smaka sj på den:S) Men tydligen var colaessensen slut lr nåt sånt eftersom en bil kom tillbaka och klagade på att drickan bara smakade vatten. Nej, usch och fy för "driven" - Den är verkligen inte rolig att ha när det är en kaosdag som den här och många kunder som vill ha mat:S

Utöver bekymren ovan så hade vi slut på grovt bröd, små påsar, servetter (katastrof enligt mig), majonäs, smältost och salladsformar vilket innebar att vi inte kunde servera några sallader överhuvudaget. Sen att en helt ny kille som kom från Max i Umeå skulle vara enda kökschefen vid middagen var ju helknasigt. Han visste inte vars några grejer fanns överhuvudtaget. Förstår inte hur de planerar bemanningen som ibland alltså:S Det hade väl varit bättre om åtminstone en till kökschef jobbade vid middaenn också så att "den nya"  killen kunde få "komma in" i vårt kök och vanor någorlunda men inte. Tyckta fasen synd om han alltså men han gjorde det efter omstämndigheterna jävligt bra måste jag säga.   Nej, fy fasen vad jobbigt det var på jobbet. Orkar inte tänka på det nå mer nu. Det kan ju bara gå bättre när jag jobbar imorrn iaf, man får se det så. Sa jag föresten att jag jobbade över 45 min också pga allt kaos? Inte, nähä men så var det iaf.

Var föresten en sväng på arbetsörmedlingen idag innan jag började jobba och där har jag börjat skriva in mig. Har dock mkt personuppgifter kvar att skriva så jag ska fortsätta att skriva på "min profil" här hemifrån. Måste skriva in mig klart där så jag har chansen att få andra jobb, förhoppningsvis ett trivsamt 7-16 jobb på vardagar. Okej, det finns inte nå mkt jobb jag vet men man måste ju försöka iaf:P Skit, måste börja fundera på vad jag ska plugga också (fan, orkar aldrig ta mig tid till att tänka på det:S) men det måste jag verkligen tänka över snart.

Blev ingen pepparkakshusbakning idag föresten eftersom Helena hade skolsaker som hon var tvungen att göra. Blir nog pepparkakshus imorrn ist. Det är ju långt till jul iaf så än är det ingen panik.

Nu ska jag äta nudlar eftersom jag inte ätit sen 2 och se Skilda världar för hela slanten och lite till;). Den serien är ju bara så underbar:D Kommer nog inte orka städa nåt ikväll i Jimmis hus men, men det kommer ju fler dagar på denna vecka så:P Hoppas ni får en avkopplande kväll, det ska jag försöka ha iaf!

Kommentarer
Postat av: Emma

Har för mig den kostade 219:-, en riktigt bra och sevärd DVD. Den gick ju på SVT i våras. Du kankse såg den då?

Iaf så är det en liten förlängd version + bonusmaterial med aldrig tidigare visat SM-guld material och en intervju med Kabben Berglund.

Den är ungefär 90min :)

2008-12-01 @ 22:23:13
URL: http://onthebrightsideoflife.blogg.se/
Postat av: Linn

Råkade smasha in armen i en dörr. så armbandet knäcktes. hehe. all bra annars med dig

2008-12-02 @ 12:18:58
URL: http://osterberglinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0