Spel- & Singstar-kväll med vänner:D

Gårdagen blev väldigt lyckad. Det började med att jag, Emma och Maria bakade julgodis. Lr, ja okej jag bakade inte, jag tänkte baka men det blev inte så. Istället gjorde jag de andra sällskap och snackade en massa:) Det gick bra det också. Sen gjorde Maria två olika julgodis-sorter också så det gjorde inte så mkt. Weppan dök också upp och strax efter 4 for jag och Maria in till Bjästa för att dels hämta Sandra från bussen hon tagit från stan och dels också hämta och betala för pizzorna som vi ringt och bestält på "Chaplin". Vi köpte föresten sugrör på Ica också, hehe;)

Väl hemma hos Jimmi igen åt vi upp de goda pizzorna (utom Maria då som ju beställt rödspätta med kokt potatis ocjh åt upp det ist:P). Sedan drog vi igång med att sjunga "Singstar" som Maria snott lr kanske olagligt lånat av sin lillebror Mikael. (- Förlåt Mikael men det är ju bara SÅ kul att sjunga:P) Efter att vi sjungit "Singstar" så pass mkt så vi alla blev lessna på det drog vi igång med att spela spel. Först körde vi "Visionary", det spel som jag tidigare berättat lite kort om här på bloggen. Jag själv spelade inte men jag var domare (Hm, försökte vara iaf:P) vilket var minst lika kul:D Efter det spelet spelade vi mitt spel (lr ja, min familjs spel) "Personality". Det är lite av ett personlighetsspel precis som namnet antyder. Man har olika kort och sedan ska man säga vilken person av alla som spelar som bäst stämmer överens med kortets beskrivning. Det spelet är roligt, det är både spännande och lärorikt. Man får en lite bättre uppfattning av vad andra personer egentligen tycker och tänker om en själv och om andra.

Efter det spelet vart det lite blandade aktiviteter. Det blev pratande, sjungande av "Singstar" igen, tittande på filmen "Titta vi dyker" och msn-skrivande. Hehe, roligt hade vi och det är ju det som är det viktigaste. Somnade runt halv 5 ca men det var det lätt värt. Inte varje dag som man har så många underbara och trevliga människor samlade så:) - Ett stort tack till alla ni som var här och gjorde dagen/kvällen/natten så härlig!:D Det här får vi lätt ta och göra om nån gång.

Tidigare idag har jag vart lite seg och trött men det känns bättre nu:) Gick på toa vid halv 12 men sedan gick jag och la mig igen och sov till 2, haha! Det var grymt skönt kan jag säga utan att överdriva det minsta:) Annars har den här dagen mest bestått av att slappa och städa lite och så kommer den nog fortsätta också. Jag måste verkligen försöka hitta nån gratis jul-radiokanal på nätet. Har ett stort behov av att höra lite julklassiska låtar just nu. Maria hade ju tyvärr glömt att ta med sig julskivor så jag har inte hört jullåtar på jag vet inte hur länge. Jag känner verkligen att det är dags för det nu när julafton är om 1½ vecka. Ska väl se Skilda världar nu också, har ju trots allt inte sett det på ett tag nu tro det lr ej(!);P Är sugen på att se lite på några gamla julkalendrar också och då syftar jag på "Mysteriet på Greveholm" och "Sunes jul". Åååh, jag vill ha jul, jul, jul och allt vad det innebär här och nu:)  Har tänt lite ljus härinne iaf så det är alltid en början. Idag får ju hela tre ljus brinna i ljusstaken, mys!

Nej, måste lägga ner det här nu och leva ut mina julkänslor:) Hoppas ni får en mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0