Tummen upp för Icas müsli

Jag är vaken men väldigt, väldligt trött för tillfället. Men jag ska fixa att fortsätta vara vaken. Känner åtminstone att jag blit piggare och piggare iaf även om det går långsamt. Ska strax ge mig på att äta flingor med sylt och mjölk eftersom min fil har tagit slut. Och varför har då min fil tagit slut? Jo, det beror på att jag käkat en massa av Icas müsli:)

Har jag berättat tidigare för er att Icas Müsli är jättegod? Inte, nåja det är den iaf och jag ångrar verkligen inte att den blev köpt. Det var Jimmi som hittade den på affären (duktig som han är:) ) medan jag pantade burkar sist vi var och handlade. Blev lite förvånad först eftersom jag tagit för givet att han skulle köpa Axas müsli när jag sa att jag ville ha müsli men tydligen så hittade han alltså Icas ist och jag sa att vi kunde testa den. Jag hade inga speciellt höga förväntningar på den alls men jag blev positivt förvånad måste jag säga. Den kändes mkt mer fullkornig än den müsli vi (läs: oftast mamma) brukar köpa från Axas sortiment. Dessutom är Icas väldigt god också så två flugor i en smäll hehe, man klagar inte. Nej, det blir defintivt så att jag kommer köpa den müslin fler ggr. Det är inte heller något tillsatt socker vilket är riktigt bra:) sånt gillar jag. Man får i sig nog med socker under en dag ändå så.


 Müsli, Frukt & bär
750 gram. Ica gott liv, müslii, frukt & bär är en fiberrik och krispig müsli utan tillsatt socker. Innehåller havre-, vete- råg- och kornflinogr samt solrosfrön. Den fruktiga smaken består av kokos, frystorkad mango/passionsfrukt och jordgubbar. (källa text och bild: ica.se)


Nej, hungern börjar bli jobbig nu när jag skrivit om mat och allt.
Funderar iaf på att försöka ta mig ut på en joggingtur om en stund men vi får se hur det blir med den saken. Kändes ju segt när jag sprang i förrgårmorse men ja, vi får se. Ska försöka tvinga ut mig själv iaf så jag vaknar till lite. Först blir det definitivt frukost iaf. Hoppas ni får en lyckad dag!

Kommentarer
Postat av: Linn

Det var en olyckshändelse. Men men. tur mn har en händig karl! hehe. Jo det är bara bra. Ska till talinn på fredag och gå på julmarknad så kommer bli jätte kul! Julstämningen har jag lyckats snapp upp ordentligt. :)

2008-12-03 @ 07:13:55
URL: http://osterberglinn.blogg.se/
Postat av: Sofia

De lät ju super:D känner mig rätt så sugen på den modellen faktiskt:P

Müsli är svin gott:D

2008-12-03 @ 11:29:06
URL: http://rosesrred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0