Dags för kvällsmat

Äntligen färdig med dagens arbete, skönt! :) Fick stå i driven efter 20 och det gick riktigt bra faktiskt:) Kan iofs bero på att det inte var så himla mkt bilar men ändå;P

Nu sitter jag framför Jimmis dator och ska strax äta fingor med mjölk ch drottningssylt
- Mums! Dagen har iaf gått bra trots att jag kom in till stan lite senare än jag tänkt. Får se om jag orkar köra in till stan imorrn igen eftersom jag inte hann köpa så mkt julklappar idag. Har en hel del kvar att inhandla, den saken är säker. Är föresten Åhléns klubbdag imorrn också vilket innebär att man får dubbel poäng på det man handlar och om man handlar för över 300 kr får man ett presentkort på 50 spänn, inte illa det. Vet dock inte om jag har så mkt vettiga saker att köpa där för 300 kr men vi får se.

Har en 25%-rabatts-värdecheck att nyttja på Lindex imorrn också (eftersom jag inte hittade nåt där idag då jag var in som hastigast) men det gäller ju att ha nånting att köpa därifrån också. Vi får se om jag hittar nåt kul där om jag åker in imorrn.

Det gick jättebra att lämna tillbaks spelet idag föresten. Fick pengarna tillbaka och allt, puh! Tack och lov för det så man inte har slösat bort 299 spänn i onödan. Nu gäller det bara att komma på nåt annat som jag kan köpa till min bror, hmmm:S:P

Imorrn måste jag ringa till pappa och pressa ut han på vad han och Marianne vill ha i julklapp. Vet verkligen inte vad jag ska ge de alltså, det är jättesvårt, så därför behöver jag lite tips.

Har funderat lite på framtiden och kommit (lite smått) fram till (just nu iaf) att jag nog vill gå nån typ av socionomutbildning, känns som att det borde vara nåt för mig. Detta eftersom jag är väldigt, väldigt intresserad av hur människor fungerar plus att jag ju gillar att både prata och lyssna:) Har dock inte bestämt något till hundra procent men en god idé är det ju iaf:) Vad tror ni läsare om det? Tror ni det skulle vara nåt för mig?

Känns som att jag håller på att bli sjuk, har känt så ända sen jag började jobba idag:/
Känns som om feber lr nån jobbig förkylning är på gång. Suck, hoppas det bara är inbillning. Jag hoppas verkligen inte att jag behöver bli sjuk för det har jag varken tid lr lust att vara för tillfället. Men det skulle inte förvåna mig om jag har ont i halsen när jag vaknar imorrn, suck:(

Nej, nu blir det till att käka och se lite Skildis innan jag ska ge mig själv lite skönhetssömn (det kan jag verkligen behöva, hehe:P) Gonatt på er lr sov för all del så sött vidare om ni nu redan sover (vilket de flesta av er säkert gör:P)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0