Ändrade planer

Jag har ändrat mina planer för denna dag. Istället för att fara in till stan så ska jag städa och fixa lite här hemma i Jimmis hus:) Ska försöka ge mig på att dammsuga och plocka undan här och sedan ska jag förhoppningsvis sätta upp julgranen och klä den här i vardagsrummet. Det kommer säkert bli bra, jag hoppas det iaf.

Har planerat lite vad gäller mina julklappsinköp för morgondagen och kommit fram till en hel del faktiskt. Har inte bestämt exakt allt vad jag ska köpa men mkt så det känns bra:) Gäller för mig att vara lite effektiv imorgon eftersom jag ju börjar jobba 16.30. Men kommer jag upp lika tidigt(?) som idag d v s kl 11 så är det ingen fara, hehe;P

Måste säga att det är trist att det är plusgrader ute också, damn! Vill ha minusgrader och att det ska snöa, det är snart jul ju! Jag vill/hoppas verkligen att det är minusgrader och en massa (lr ja åtminstone hyfsat med) snö till jul. Det känns mer som en riktig jul då tycker jag.

Nu ska jag fixa fram lite julmusik här och sedan sätta igång med städandet.
Senare blir det till att fara och handla lite frukt till mig och annat. Är fortfarande krasslig, förkylning men ingen feber iaf som tur är så jag ska "dunka" i mig frukt, C-vitaminer och te idag. Träningen får vänta tills jag blir frisk igen men jag funderar fakitskt på att ta en promenad lite senare. Får se om jag lyckas tvinga med min pojkvän också annars får jag gå själv med min mp3 som sällskap.

Nu måste jag fixa lite här. Hoppas ni alla får en underbar dag!


Slänger in en bild på hur vårt Jimmis mysiga soffbord såg ut i söndags Jag var bara tvungen att tända en massa ljus för att göra det lite mysigare:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0