Yoga, fotboll & sovdags

Jag är mkt trött just nu. Det har varit en väldigt jobbig vecka. Idag lämnade jag iaf in tre saker (religion, historiarapport och filmanalys). Skönt att bli av med skiten, även om man som vanligt är osäker på hur pass bra man gjort sakerna/om man har gjort rätt etc. Jag kom dock på att jag inte hade med mig det första utkastet på historiarapporten:S det hade jag tydligen glömt hemma så jag får lämna in de på måndag ist.

Skoldagen har gått bra iaf. På idrotten hade jag och 4 till yoga:) Det var mkt trevligt. Är lite läskigt dock när man gör vissa övningar och hör hur ens skelett knakar:S Men, men yoga överlag är nog väldigt bra att göra för kroppen lite nu och då. Haha, synd man är så jäkla osmidig bara fast jag satsar iofs betydligt mer på att ha bra kondition än på att vara smidig så.

Just nu sitter jag på rummet och äter lite godis.
Jag kom hem med bussen för bara tio minuter sen ca. Jag känner seriöst bara för att lägga mig på sängen och somna in till nån skön musik. Skulle vara skönt:) Fast jag vet inte om det vore en sådär jättebra idée egentligen med tanke på att jag har samling i Bjästa kvart över 7 ikväll. Tydligen skulle jag spela match ikväll och i morgonbitti. Kanske ska jag spela nån mer match imorrn också, vem vet. Jag har inte fått nå sms om nån mer match men det är väl lika bra att man förbereder sig för att spela iaf 2 matcher imorrn. Måste packa och göra i ordning en massa fotbollsgrejer också, fan vad drygt det känns:S Vet inte hur jag ska göra ikväll heller. Sover jag hos Jimmi måste jag göra i ordning alla fotbollsgrejer/ombyteskläder nu typ men sover jag här hemma kan jag ju fixa de senare ikväll lr imorrnbitti. Fast iofs det är väl lika bra att göra i ordning alla kläder på en gång, både till matchen ikväll och morgondagens. Jag lär ju knappast vara sådär överpigg ikväll efter matchen och hur jäkla trött jag kommer vara imorrnbitti vill jag inte ens tänka på nu...haha! xP

Nej, måste fan vila sova ett tag nu alltså. Jag får ta och ställa mobilalarmet så jag inte sover för länge. Hoppas ni haft och får en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack:) Det känns så löjligt att sakna ett djur så mycket som jag gör. Men hon är det bästa som hänt mig. Joo, jag känner att jag missar ganska mycket, men samtidigt har jag fått bort 2 av mina 26 arbeten idag och det är mer än jag gjort i skolan på hela veckan(kanske tillochmed hela terminen) Jag har inte haft något mer näsblod vilket känns väldigt skönt.Jag känner igen det där när man ska lämna in uppgifter, att man inte vet om jag gjort rätt och så. Men bättre att lämna in något än att skita i det helt. Låter även som att du har fullt upp i helgen. Hoppas du får tid att vila upp dig och ta det lugnt också.

2008-04-18 @ 18:17:48
URL: http://annabr.blogg.se/lingon/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0