Tisdagspladder

Sitter i en datasal på skolan just nu. Ska egentligen skriva på en filmanalys till filmen "Ciderhusregelrna" men problemet är att jag har dokumetet sparat på mitt USB-minne och datorerna i denna datasal kan inte läsa USB-minnen:S Jävla typiskt alltså! Fattar inte varför  en viss lärare inte kan boka en datasal/datavagn när hela klassen behöver datorer för att kunna jobba. Men, men det är väl för krångligt lr nåt vad vet jag?

Dagen har iaf gått ganska bra såhär långt. Känns som att jag ligger ganska bra till i alla arbeten som ska in den närmaste tiden vilket känns bra. Känner mig inte himla stressad.

Jag går bara till klockan 2 idag vilket är jävligt skönt. När jag har slutat ska jag dock ta mig ner på stan för att kolla efter nån bok om Ku klux klan och lite studentgrejer. Har iofs stor lust att ta "kvart-i-3:an" hem så jag hinner kanske inte kolla så mkt då men...jaa, vi får se hur det blir.

Ikväll har jag fotbollsträning kl 6 på Västanå. Jag vet dock inte om det är ute på grusplan lr om det är inomhus. Det beror väl på om plan är skottad lr inte. Får ta och kolla upp det. Det ska hur som helst bli spännande i vilket fall som helst för då ska jag nämligen pröva min brorsas knäskydd. Hoppas det hjälper mot mitt knä. I och för sig har jag mest bara fått ont i knät under matcher hittils men man vet ju aldrig:P Kanske kan man komma att få det under träningar med:S

Nej, nu ska jag fortsätta surfa runt lite här innan lunchen. Ha det bra allesammans!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jaaaa dryga Lisa som aldrig bokar datasal!

2008-04-15 @ 22:19:20
URL: http://carro89.blogg.se
Postat av: Carro

Haha oj det var jag som skickade förra medelandet ;P

2008-04-15 @ 22:20:07
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0