Tandläkare, träning & PA

Var ett tag sen jag bloggade nu men jag lever fortfarande iaf, vilket är positivt:)

Gårdagen

Igår hade jag seminarium på religionen om Ku Klux Klan. Ylva som också hade den organisationen var tyvärr sjuk och var därför inte där men som tur var hade Elin och Emma också KKK och därför var jag inte ensam om att ha det iaf. Vi tre hade seminarium tillsammans med Sara M och Elin E, vilka hade scientologerna (tror det heter så). Kändes som att seminariumet gick rätt så bra:) Jag hoppas det inte blev för grötigt och "hoppigt" bara när vi skulle förklara vad KKK var för något. Kändes som att det vart lite hipp som happ där ett tag om ni förstår vad jag menar. Jaja, jag hoppas på det bästa iaf. Skönt att ha gjort bort det i vilket fall som helst. Nu har jag inge mer religion B - Hurra! :) Överlag har jag inte så höga förväntningar vad gäller betyg på B-kursen. Känner att jag nog inte borde vänta mig att få nå högre än vg även om man givetvis alltid hoppas på det högsta betyget. Har en stark känsla av att jag kommer hamna på vg, återstår att se om den känslan stämmer.

Efter skolan for jag iväg till tandläkaren i Domsjö. Där skulle jag bli undersökt samt diskutera huruvida jag ville ingå ett s k tandvårdsavtal lr ej. Eftersom ett sådant avtal var jävligt billigt och verkade bra överlag gick jag med på ett sådant. Tror man tjänar jävligt mkt på det i längden. Undersökningen då? Jo, den gick rätt så bra. Jag hade inga hål men tandläkaren sa att jag på några ställen hade början på ev hål därför var det viktigt att jag använde tandtråd. Det måste jag försöka använda oftare än jag gör nu alltså men det borde ju inte vara så jävla svårt.

Efter tandläkarbesöket for jag med bilen och plockade upp min mamma och sedan åkte vi raka spåret hem. Väl hemma åt jag och sedan gjorde jag mig i ordning till fotbollstränigen. Syrran följde också med, kul:) Träningen gick rätt bra även om jag blev rätt trött och sliten. Fick lite småont i magen också vilket inte var så kul men, men. Fick reda på att nästa träning inte är förrän på fredag kl 6. Vi har ingen träning på torsdag eftersom herrlaget har match i holmen då.

Idag
Har bara haft en enda lektion idag egentligen men jag är ändå helt slutkörd i huvudet. Anledningen? Jo, jag har jobbat hela dagen i princip med skolarbeten projektrapporten. I morse skrev jag på "min diskusion" från kl 8. När klockan var halv 10 träffade jag övriga i min grupp och vi började skriva på det övriga på rapporten (resultatdelen). Efter att vi skrivit ett bra tag var det dags för lunch. Välbehövligt. Efter lunch var det dags för geografi som var ganska slappt. Vi fick försöka tolka lite diagram om befolkning och se en film. En helt okej sysselsättning om än lite långtråkig. Efter geografin fortsatte min projektgrupp skriva på rapporten ända fram till 3. Jag satt kvar och skrev på "Min diskussion" ända tills kl 4 då mamma kom och plockade upp mig. Sammanfattningsvis kan man alltså säga att jag har ägnat mig åt projektrapporten idag. Har en del kvar på "Min diskussion" men det känns som att jag ser ljuset i tunneln på den, skönt. Finns dock så himla mkt man kan diskutera att man inte riktigt vet hur långt/kort man ska skriva:S Jag längtar verkligen tills projektrapporten är färdig, kommer bli skönt att slippa skiten alltså.

Nu sitter jag på rummet och funderar på om jag ska ta och försöka städa upp lite här.
Skrev ju att jag tänkte göra det i måndags men då somnade jag på sängen ist, var astrött!

Jag längtar väldigt mkt till helgen! Då kanske jag, Emma, Jimmi och Weppan ska basta:) Det skulle vara kul, hoppas det blir av. Har dock lite beslutsvånda över hur jag ska göra med vissa saker, men jag hoppas jag snart kommer fram till nåt bra beslut.
På söndag ska jag troligen spela match i Husum mot ÅFFs 94(?)-lag. Vi ska alltså möta samma lag som vi mötte i finalen i Husumcupen. Måste bli vinst igen alltså. Annars har jag inte så mkt planerat i helgen. Som vanligt har jag väl en del skolgrejer som jag borde göra men om man orkar/tar sig för att göra de är en helt annan sak.

Ska lämna datorn nu och försöka röja upp här...Ha de bra allesammans!

Kommentarer
Postat av: Angelica

nä du har helt rätt, jag är jävligt less jag med, och har jävligt mycket kvar, helst på formgivningen och lite rester:s Haha du har jobbat hårt med projektarbetet idag ser jag. bra jobbat! jag får också lite panik om man tänker på att jag gör hela rapporten själv, vist det kan vara lättare till en viss del men det är ju alltid bättre med fler hjärnor :s Jag hade ju bara två lektioner idag orkade bara gå på den som jag ahde på morgonen och sedan drog jag hem, orkade liksom inte vänta tills geografin. for hem för att plugga lite med rapporten och den religösa konflikten och lite annat smått och gott.

2008-04-23 @ 19:23:38
URL: http://angelica89.blogg.se
Postat av: sunkan

åå, jag hatar verkligen tandtråd, då tandläkaren säger att jag ska använda det gör jag det bara nåra dar XP... ah, va skönt ^^ älskade verkligen då det knappt va nåt kvar å göra :D ... jag tror du får det ;) .. jag ska sommarjobba på samma ställe som förra året... ska till turkiet i slutet av maj SKÖÖÖNT :D ... annars är det nog bara va i stugan å jobba... sj? Lycka till på söndag~ *håller tummarna*

kram ^^

2008-04-23 @ 20:34:36
URL: http://tvxq.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0