Studentmössa & "Öviksspelet"

Skolan var som vanligt. Direkt efter man kommer tillbaka efter en kortare ledighet kastas man in i stressen och ångesten igen. Det är mkt som ska göras på lite tid så det gäller att ligga i. Fick min studentmössa idag också föresten. Övriga i klassen fick den ju i onsdags men då var jag ju ledig så jag tog min idag ist. Den är riktigt snygg jag är bara lite besviken på att det bara står SpLiR och inte SpLiR3. Jag tror dock inte att jag kommer orka skicka tillbaks den för reklamation utan jag kommer nog finna mig i vara utan 3:an. Spelar ju inte så stor roll egentligen, helst när alla i klassen har olika mössor överlag. I min klass är det både dem som har mössor med 3:an och utan så man kommer ju inte sticka ut iaf.

Har precis spelat "Öviksspelet" med Micke och Åsa. Haha, det gick riktigt värdelöst för mig alltså. Hade lite pengar hela tiden i princip eftersom jag hela tiden kom på dem andras aktier. Det dröjde inte länge innan jag gått i konkurs och det var väl kanske lika bra det så man kan få lite annat uträttat ikväll med. Måste dock säga att jag tycker "Öviksspelet" är roligare än Monopol eftersom det händer mer i "Öviksspelet". Monopol kan bli mera långtråkigt, helst om det går dåligt och man har lite pengar.

På fredags är det 50-dagars och då blir det troligen utgång. Det känns rätt kul, det är bara lite synd att vi har fotbollsmatch på lördag. Vet dock inte om jag kommer spela då men det skulle inte förvåna mig om så är fallet. Matchen börjar iaf inte föränn 3 på em så det är väl hyfsat lugnt ändå men jag tycker ändå inte om att ha grejer att göra "dagen efter". Då vill man bara vara hemma och ta det lugnt eftersom man oftast är trött och seg och ibland t o m bakis också:P Men jag lär nog gå ut på fredagkväll hur som helst och ta det lugnt:)

Funderar på att gå upp och kika på finalmatch 1 mellan Hv och Lhc. Kan nog bli ganska intressant och spännande att se. Borde dock försöka göra lite läxor med. Funderar på att börja fixa till lite smått på mitt historia-arbete. Fick tillbaks den förra veckan och har lite småjusteringar att göra, bl a måste jag skriva en sammanfattning. Tror jag ska fixa lite med det nu faktiskt.

Vi hörs kanske senare ikväll, ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0