Stressigt värre

Har så sjukt mkt saker att tänka på för tillfället. Studenten närmar sig med stormsteg, har hur mkt som helst kvar att fixa till dess(!) samtidigt som jag har jättemkt saker i skolan. Idag fick vi exempelvis ett häfte på nio sidor om prostitution på kursen "kvinnligt, manligt, mänskligt", den texten ska vi läsa och sedan analysera på en halv till en sida. Det värsta är att häftet är på engelska! Fan, vad drygt alltså. Hade varit nog drygt om det vore på svenska men engelska - Uscha! Hur ska man orka? Lär ju ta minst en timme först att läsa igenom skiten så man fattar och sedan ska man sätta sig ner och skriva ihop nåt bra också. Drygt värre!

De närmaste fem veckorna kommer vara fullbokade för min del. Hade ju dessutom tänkt att börja försöka träna fotboll och spela matcher, så då kommer ju en viss tid försvinna till det med. Ska fara på min första fotbollsträning för säsongen ikväll klockan 6!

Nu har jag iaf varit duktig och skrivit ner allt jag har att göra och till vilka datum allt ska vara klar i min kalender. Nu känns det därför som att jag har lite bättre koll iaf. Kommer bli så jäkla skönt att slippa skolan alltså, slippa pressen, stressen och ångesten. Kommer bli underbart att ta studenten, fan vad jag längtar!

På fredag är det tänkt att jag ska på Plattan men just nu känner jag mig inte så jävla pepp för det.
Kanske kommer jag vara chaffis, gå ut nykter lr kommer jag dricka bara nån cider. Vet inte vad det blir alltså. Men vem vet, man kanske är mer pepp när det börjar närma sig. Hoppas det. Just nu känner jag mig bara trött och less. Skulle kännas skönt att bara ta det lugnt på fredag och samla ihop lite energi. Men dety lär nog sluta med att jag går ut iaf eftersom Emma och jag typ bestämt att vi ska ut båda två.

Nej, nu ska jag börja kolla efter träningskläder och sånt så att jag har allt klart tills träningen börjar. Ha en fin kväll!

Kommentarer
Postat av: Jenny

så jobbigt med alla skolarbeten :S:S men vore roligt om du for ut på fredag :D jag ska också vara chaffis och vara nykter :) så då kan vi vara nyktra tillsammans :)

2008-04-08 @ 20:11:52
URL: http://viklund.blogg.se
Postat av: Angelica

Klart du ska fara, nu när vi ska ha klassfest och allt. Skulle vara kul nu när det inte är länge kvar till studenten. Ja du jag kan lova dig om att vi har mycket på skolan, jag som läser tre ämnen utan för vårt schema så det är lite drygt.

2008-04-08 @ 20:55:37
Postat av: Sandra

haha du ska fara på fredag tok :) det blir kul. Men jag vet att det är jobbigt just nu i skolan. Du får samla dig när du kommit hem på fre och när du har haft träning :) då blir det nog bättre ska du se. hehe. Kram Sandra

2008-04-10 @ 12:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0