Nattmatch:D

Kom hem från matchen för ca en halvtimme sen. Det gick bra att spela trots att det var sent. Rättare sagt det var jävligt bra att spela pga att det var just så sent:) Dels var det inte nå mkt folk som tittade på vilket alltid är skönt och sen var det mysigt när det var mörkt och lagom kallt. Perfekt med andra ord! Jag spelar gärna fler såna här sena matcher. Det passar mig mkt bra eftersom jag är som allra piggast på kvällen/natten:) Kanske ska sga att vi såklart vann matchen också (det kanske ni redan räknat ut eftersom jag är så glad men iaf). Vi vann med 2-1 och det var en jävligt skön seger! Johanna i vårt lag gjorde 2-1-målet med bara ca 5 minuter kvar....Underbart!

Nej, nu måste jag äta nudlar och sedan ska jag upp och lägga mig. I morgon har vi samling i Bjästa vid 11 så man lär väl behöva stiga upp 10 iaf om inte tidigare? Kom ju på att jag måste köpa med mig nå fika att ha mellan matcherna också. Får ta och försöka köpa det innan samlingen. Vi spelar tre matcher imorrn så det blir åtminstone två matcher som jag kommer spela. Kommer komma hem halv 6 lr 8-9 nån gång...det beror på hur många matcher jag får spela. Jag förmodar dock som sagt att jag spelar alla vilket dfå kommer innebära att jag kommer komma hem 9.

Har ingen aning om hur jag ska orka kliva upp imorrn (kommer vara helt död) men man får väl hoppas på det bästa.
Fan, vad jag babblar nu alltså. Haha, orkar knappt tänka på vad jag skriver jag bara spottar ur mig ord här i princip men det får man bjuda på ibland. Hehe, God natt på er iaf!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hon kommer hem i slutet på Juni, så det är ett tag kvar. Men jag kommer att träffa henne innan dess iallafall. Fick näsblod igår igen så. Okeej, hur har det gått i matcherna? Jag var i Umeå igår sedan så har jag mest försökt tagit det lugnt. Lingon är väldigt en väldigt söt hund:) Kram

2008-04-20 @ 15:13:19
URL: http://annabr.blogg.se/lingon/
Postat av: sunkan

gu' va jag har vart lat senaste tiden.. har inte haft orken å lusten å svara.. alot in my mind lately... sorry *skäms* >_>

Grattis~! va skoj att ni vann!! :D
jag kan förstå,kommer ihåg hur skönt det va me uterinken på kvällarna (då det inte va för kallt)

ja, jag tror definitivt att det har gått för lång tid, vilket är synd, hade vart skoj å spela, innan det skulle va helt slut... inte ens en avslutningsmatch -__-

aww, tack~! det känns bra, hade verkligen hoppats ;__;
jo det går lite upp å ner.. oftast är det ganska bra faktiskt... själv då? har du hittat nåt sommarjobb? har du fått veta nåt än?

Kram~!!!

2008-04-21 @ 15:13:22
URL: http://tvxq.bilddagboken.se
Postat av: Carro

Hej! Hoppas att du haft en trevlig helg :) Och det var kul att du kom på yogan i fredags, ganska skönt när man inte är så många ändå:) Nu drar en ny vecka igång.. Men det känns skönt att våra redovisning är bortgjord! Du var väldigt duktig :)

2008-04-21 @ 16:04:10
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0