Jobbig dag

Är mkt trött för tillfället. Har bara haft två lektioner idag på eftermiddagen men jag är likt förbannat helt slut i huvudet:/ Beror nog mkt på att jag gick upp halv 8 och har försökt plugga i princip hela dagen med historia, geografi, svenska och religion. Klart man blir trött av alltihop. Jag har iaf kommit en bra bit på väg och jag kommer nog hinna klart allt tills när det ska vara klart.

Annars har jag lyssnat på en geografiredovisning idag och spelat jeopardy om faktat.
Vårt lag vann, kul!:) Även fast jag kände att jag inte bidrog med nå mkt direkt. Jaja, alltid kul att vinna. Som pris fick vi godis:) Det ska jag käka upp i helgen men inte innan! Efter geografin skrev min projektgrupp på vår rapport om projektarbetet. Det går sakta men säkert framåt, är drygt som faan dock. Men det är bara att kämpa på, finns inte så många andra alternativ om man vill ha ett betyg. Rapporten måste ju vara klar för inlämning veckan efter den som kommer:/

Satt kvar i skolan ett tag efter att vi slutat. Satt vid datorn och knapprade lite.
Åkte sedan hem min kära mor. Kände mig död i huvudet och hungrig (min blodsockernivå var säkert nere på 0!:S). Jag hjälpte iaf mamma med att handla in lite mat och sedan for vi hem. Väl hemma gick jag upp och la mig i sängen. Efter bara någon halvminut kände jag hur jag höll på att somna. Jag låg kvar och sov/halvsov i ca en halvtimme innan mamma ropade att det var mat. Hon hade nämligen varit gullig och gjort i ordning hamburgare med tillbehör till Micke och mig. Mkt snällt! Efter maten kände jag mig piggare och packade upp lite av maten som vi köpt.

Nu ska jag ta och bege mig upp till min far för att se hockeyn. Hoppas verkligen LHC kan spela bättre idag jämfört med förra gången. Då var det riktigt pinsamt! Ska dra uppöver nu, vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ha en trevlig kväll :)

2008-04-16 @ 18:58:35
URL: http://femtondejuli.blogg.se
Postat av: Emma

Svar: Jag har faktiskt inte planerat helgen ännu :) Har du?

2008-04-16 @ 22:36:57
URL: http://femtondejuli.blogg.se
Postat av: Angelica

Men du tack, de värmde:D jo jag har varit hemma i veckan och tagit igen mig, blir väl också extre jobbigt nu när jag efter typ 4månader bott med johan och nu har jag flyttat "hem" igen. bli bara mycket påengång. Hoppas allt är bra med dig med! Nä jag ska inte fara till sthlm, kände att jag har så mycket som måste bli klart, ex formgivningen så jag stannar hemma. ska du fara? Kram

2008-04-17 @ 08:34:30
URL: http://angelica89.blogg.se
Postat av: Elin

Tack för omtanken men det är inte riktigt de det handlar om..

2008-04-17 @ 10:44:06
Postat av: Jenny

:)ja, fast nu känns det som att förkylningen är värre pga att jag tränade igår! =/ roligt att ni vann jepoardyt ;) haha! ja nej jag orkar inte med skolan just nu, är aldelles för mycket!

2008-04-17 @ 11:56:42
URL: http://viklund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0