Hemma igen

Så är man åter på hemmaplan. Kom hem runt halv 7 ca och då var det bara att köra igång med att packa upp allt man haft med sig. Har haft 5 underbart härliga dagar i Grönfjäll! Det snöade i princip varje dag och det var fint och vackert ute, kändes verkligen som vinter:)  Fjällivet är verkligen fantastiskt alltså, så fridfullt och mysigt. Svårt att beskriva egentligen, tror man måste uppleva det själv för att förstå.

Vi var hela 9 personer som delade på en halv-stor stuga och en liten (som bara bestod av ett litet rum). Många på samma yta var vi alltså och det vart givetvis mkt prat, packning, mat etc men det har ändå gått väldigt bra med tanke på att vi var så många personer. Vi ägnade dagarna åt att: pimpla, grilla korv och marshmallows ute, åka/köra skoter, tolka efter skoter på längdskidor, basta, åka "säck" (haha, så jävla kul), åka slalom, vara litegrann på "after ski", spela spel/kort, äta mat (tacos, gott kött mm) och se filmerna "Torsk på Tallin" och "Sällskapsresan" (den då de är i fjällen) plus käkat godis, glass, popcorn och chips:P. Vi hann med väldigt mkt varje dag eftersom vi gick upp redan 8-8.30 varje dag. Sedan gick man och la sig runt 1-2 så man har inte fått nå mkt sömn direkt men sova det kan man ju göra hemma lr varför inte i graven, hehe:P Nämen, klart det var drygt att sova så lite men jag tycker ändå det gick bra. Man blev pigg av fjällsluften och aktiviteterna. Jobbigast var väl att stiga upp på mornarna men det gick ju det med.

Nu är man åter tillbaka till vardagen och det känns rätt så drygt. Har först och främst missat skolan ons, tor och fre så jag måste ta reda på vad jag missat. Sedan vet jag ju att det kommer bli ett par rätt hårda veckor framöver då i princip alla arbeten och skit vi ska göra nu innan studenten ska vara klara innan vår klass far på "studiebesök" till Sthlm 14 maj (tror det var det datumet). Efter Sthlms-resan lär det dock bli jävligt slappt vilket kommer bli grymt skönt. Hoppas man kan ha energi och ork nu de närmsta veckorna bara så man hinner göra alla arbeten hyfsade. Studenten kommer bli så jäkla underbart, jag längtar som faan! Jag är dock stressad med eftersom jag har så mkt att fixa innan dess. Det är nog tur att det är två månader kvar trots allt med tanke på det.

Känns skönt att jag tog itu med att dela ut lite CV innan min fjällsvistelse iaf. Kanske inte ger så mkt, man lär väl inte få nåt jobb iaf men man har ju försökt åtminstone och en viss chans finns ju ändå. Jag hoppas på det bästa. Måste ha nåt sommarjobb iaf annars kommer jag bli helt pank alltså:P Hoppas, hoppas, hoppas.

Nej, nu ska jag gå ner och ta lite glass tror jag...lr nåt annat gott att äta innan jag lägger mig. Borde nog ta nån macka med, känner mig rätt så hungrig faktiskt. Efter det blir det sängen. Förhoppningsvis kan jag lägga mig och somna tidigt ikväll så jag orkar med morgondagens skolgång till halv 4, suck! Känns jobbigt redan.

Hoppas ni haft det bra under dessa dagar! Och till er som följde med till fjälls: - Tack för en underbar fjällsvistelse:D God natt på er allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0