"Ved-lördag"

Idag har jag & Jimmi fixat ved till hans hus, dvs. ved som man kan elda med i hans öppna spis kommande vinter. Grannen var nämligen förbi och sa att han höll på röja längs sjön (ca 100 meter från Jimmis hus) och då tänkte han passa på att fråga oss om vi behövde nån ved. Han sj behövde tydligen inte nån. Och vem tackar nej till gratis-ved? inte vi iaf ;) Allt vi behövde göra var att hjälpa han & förstås dra hit veden vi skulle ha. VI höll på ca 3 timmar och vi fick åt oss 1 ½ släpvagnsflak, inte dåligt det :) Allt som behöver göras nu är att klyva upp de i mindre bitar så det går att få in de i spisen. Det ska vi förmodligen börja ta itu med i morgon.

Sen har vi vart och handlat lite till ikväll. Vi köpte bl.a. chips, dipp, popcorn, vindruvor, ost, mjölk (såklart!) och nån cappuccino med daimsmak:) Cappuccinon låter spännande, inte för att jag är någon hejare på att dricka Cappuccino precis men daim tycker jag ju om, så det kan nog vara lite gott ändå. Jag gillar iofs inte kaffe men, aja vi får se:P

Nu ska vi strax äta mos och korv. Sedan ska vi förbi en sväng till Jimmis föräldrar samt hem till mig. Min syster kommer ju hem ikväll efter ca 2 veckor i Umeå. Hon håller på att studera där (för ni som inte vet det) & nu ska hon hem en sväng och hälsa på, mkt trevligt :) Kul också att hon äntligen fått internet att funka. Idag fick hon till det! :) Det har strulat hela tiden ända sen hon flyttade upp eftersom nån inloggningsserver där varit överbelastad:) men idag gick det som sagt var. Mycket goda nyheter! Nu kanske man rakt kan ta och skriva till henne på msn:)

Nej, men nu måste jag äta. Jag är väldigt hungrig! Har inte ätit sen kl 12 då jag åt två st "längtan-mackor" med gurka.

Ha det så bra så länge! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0