Uppdatering krävs

Nu är det snart dags för elitserie-premiär och jag känner att jag måste uppdatera mig en del vad gäller alla laguppställningar. Spelare försvinner och kommer till höger och vänster under sommaren och det är inte lätt att hålla reda på allt. Jag såg en match på TV mellan Tappara-FBK i Nordic Cup för inte alltför längesen och det var hur många nya spelare i FBK som helst jämfört med förra säsongen. Då kände jag mig rätt vilsen och insåg att jag hade väldigt dålig koll. Det måste  bli ändring på det snarast!

Jag och Ylva har iaf köpt biljetter nu i veckan till Modos premiär mot Djurgården. Det ser jag verkligen fram emot:) Djurgården ska vi bara ta! Det är viktigt också att man får en bra start  i elitserien, det kan bli jobbigt om man hamnar efter redan i början av serien (se bara på Frölunda förra året).

Jag tror ES kommer bli väldigt intressant i år. Tror det kommer bli lika jämnt mellan lagen denna säsong som  det  var förra säsongen, om inte ännu jämnare(!?) Det är kanon att man kan se precis alla matcher på tv med. Får väl se hur många matcher jag kommer att kunna se med tanke på mina hockeyträningar men jag hoppas jag kommer kunna se en hel del iaf.

Längtar tills ES-premiären <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0