Tur i oturen

Sitter i skolans datasal just nu och skriver. Var nära att jag försovde mig i morse, hade nämligen lyckats stänga av mobil-alarmet av någon underlig anledning (brukar alltid snooza annars tills jag verkligen har gått upp) men som tur var vaknade jag ändå av mig själv halv 8! Vadå otroligt!? Jag är bara världens mest morgontrötta människa men annars är det bra, hehe. Sen blev jag iaf väldigt lättad när jag såg på schemat att vi just idag (på måndagar) börjar först kl 8.30 och inte 8.10. Snacka om tur i oturen! Hade vi börjat 8.10 hade jag aldrig hunnit. Nu hann jag i tid med 10 minuters marginal:)

Har psykologi nu 12.40 men då får vi bara tid till att skriva klart psykologi-analysen. De som redan har skrivit klart den (som jag) har ingen psykologi, skönt! Funderar på att gå ner på stan och köpa en födelsedagspresent till min pappa. Han fyller nämligen år imorgon. Betty och Mange ska tydligen göra tårtan, hehe. Hoppas den blir god:)

För övrigt har helgen gått lika fort som vanligt:/ När man äntligen hinner slappna av är det söndagkväll igen:( Det är iaf tur att vardagarna går relativt fort iaf:) När man minst anar är det helg igen. 

Nu på fredag blir det föresten lagfest och sedan Plattan:) då blir det ösigt värre:) Var ett tag sen jag var på Plattan nu så det blir säkert kul. Jag och Ylva ska ösa då, "hockeypower";D

Sköt om er!


Kommentarer
Postat av: Ylva

Nehej du! Det är JAG som är den mest morgontrötta människan i världen, så det så! :P Men oh ja, det blir ÖS på hokeyn ikväll! :D

2007-09-25 @ 08:56:41
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: Rika

Glöm det Ylva...jag är för alltid nr 1 på den listan;) Hockeyn öste som faan btw:D

2007-09-26 @ 17:03:08
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0