"The Truman show"

Har precis sett klart filmen: "The Truman show" med Jimmi :) Snacka om speciell film! Den kändes överlag väldigt välgjord och skådespelarna var utmärkta. Den var jättebra helt enkelt och fick mig att tänka till en hel nu såhär efteråt. Om ni inte har sett filmen så kan jag verkligen rekomendera den.
- Ett stor tack till dig älskling förresten för att du fick mig att se den:)

Om Filmen: Jag tycker det var himla synd om Truman, han som var "huvudrollsinnehavare i filmens serie" men som inte ens visste om det sj:S Fy fan, vad hemskt! Hela Trumans liv var bevakat av TV-kameror och alla personer runtom honom var bara statister. Alla djur, saker, byggnader, allting helt enkelt var bara på låtsas, ingenting var verkligt! Ja, bara han själv då. Jag vet inte om jag är så bra på att förklara för er som inte har sett filmen men många av er läsare har säkert sett filmen och förstår nog vad jag menar. jag hoppas det iaf:)

Filmen fick mig som sagt var att fundera en del och självklart slogs jag av tanken:
- Tänk om jag är "Truman" i denna värld!? Tänk om jag skulle vara bevakad av kameror och statister dygnet runt och mitt liv skulle sändas ut på TV i den "riktiga" världen utan min vetskap. Ok, inte så realistiskt jag vet men tanken slår mig ändå. Hehe, jag skulle nog ändå inte vara så intressant att följa iofs. Mitt liv på TV är nog ingenting som skulle dra några större tittarsiffror direkt, haha:P Men tanken är lite läskig ändå, vad fan vet man. Ibland kan jag faktiskt få känslan av att allt kretsar just kring mig. Jag vet ju att det inte är så men jag kan få så himla många underliga tankar ibland, så ni skulle bara veta. Det är min hjärna som spelar mig spratt. Jag kan exempelvis få för mig när jag är med en person (som ju står mig nära och som jag känner väl) att den skulle vara psykopat egentligen (utan min vetskap) och just den här tidpunkten då vi är med varandra döda mig.
Jag behöver väl knappast säga i ord nu att jag är bra på att skrämma upp mig sj, lr!? Mina konstiga tankar kan vara jobbiga som faan ibland. Tur att jag inte brukar få dem alltför ofta iaf:)

Nej, men nu ska jag gå och mysa med Jimmi <3 och sedan sova men vi hörs imorgon:) God natt!


Kommentarer
Postat av: alexandra

då ska man nog ta o se filmen ^^

2007-09-09 @ 01:45:14
URL: http://Aliza.webblogg.se
Postat av: Rika

ja, det tycker jag verkligen du ska göra:) Den är inte som andra filmer.

2007-09-09 @ 10:39:38
URL: http://hockeyrika.blogg.se
Postat av: Ylva

Eh, alltså, Marika... nu när du har sett filmen så.. det är något jag måste berätta för dig...

2007-09-09 @ 11:39:08
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: Rika

Hahaha:D Vad du är klockren Ylva!

2007-09-09 @ 19:16:33
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0