Skolsnack

Sitter på skolan just nu, ska snart ha multimedia (trodde jag åtminstone) men tydligen så är det den andra gruppen som har idag. Men Ylva och jag ska försöka jobba med vårat radioprogram ändå.

Har haft projektarbete idag och det har vart lite förvirrande. När vi först är 7 st som ska om en och samma sak och sedan hoppar 2 st av plötsligt:S Lite tråkigt, men det spelar inte så jättestor roll. Vi 5 som är kvar kommer nog kunna göra nåt bra ändå:) Känns som att det kommer bli en hel del konflikter bara men det är väl sånt som hör till antar jag. Det blir nog bra ändå tillslut.
Fick reda på att vi ska ha prov på geografin nästa torsdag också, känns ju jättebra...lr inte:S Vi håller på med jordbävningar, jordplattor, mineraler, berg mm. och jag tycker det är väldigt krångligt. Hade hoppats på att vi skulle ha provet ändå nästa vecka men majoriteten av klassen ville tydligen ha den nästa vecka så det finns inte så mkt man kan göra. Är bara och plugga det man kan/hinner och hoppas på det bästa.

Nej, nu ska Ylva och jag jobba med vårt program....hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Elizabet

Kanske de andra hoppade av för att de kännde att en grupp på alldeles för många ofta innebär konflikter och delade åsikter? de måste ju inte nödvändigt vis vara så, det var bara en ren gissning:)

2007-09-21 @ 16:52:49
Postat av: Rika

Det kan säkert vara möjligt:P

2007-09-22 @ 23:24:30
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0