Skoldagen

Skoldagen har varit rätt lugn och kort men trots det har jag känt mig seg och lite deppig på nåt vis:/ Inge kul alls. Jag är bra på att stressa upp mig och oroa mig över saker och ting helt i onödan. Just nu har jag mest ångest över geografi-provet i morgon. Jag kan alltsammans hyfsat men jag vet inte om det är tillräckligt. Beror helt och hållet på vilka frågor som kommer. Åååh, allt vore så mycket lättsammare om man såhär dagen innan provet fick frågorna som kommer att komma på ett papper rätt upp och ner. Då vet man exakt vad man ska kunna. Det är bökigt just nu eftersom det är så mycket saker känns det som, sen är det rätt krångliga saker med. Aja, man får hoppas på det bästa. Det brukar alltid ordna sig på nåt vis:P Det är säkert många av er som tycker att jag är fjantig nu som oroar mig över en sån här sak, men det får ni tycka då isf. Jag känner iaf som jag känner och det kan ingen göra nåt åt. Dessutom är det min blogg så jag skriver precis vad jag vill, så det så!

I morgon på projektarbets-timmen ska vi tydligen ha nåt möte om stämningen i klassen. Konstigt nog har lärarna märkt att vi kanske inte har världens bästa klassammanhållning direkt. Vet inte om det ger så mycket (mötet alltså). Känns som att det är för sent att ändra på nånting nu men man ska ju aldrig säga aldrig. Dessutom, vad ska man säga egentligen? Vad finns det att säga? Så mkt men ändå så lite på nåt sätt...åhh, komplicerat värre.
Aja, de lär nog inte kunna bli sämre än det är iaf...det är ju alltid nåt. Det blir vad de blir.

Fan, kom just på att jag glömde att skriva upp mig på orienteringslistan idag! Nästa torsdag ska vi nämligen ha friluftsdag med orientering och man skulle tydligen fylla i en lista ang. det, senast halv 4 idag. Man skulle skriva upp vilken bana man skulle ha (lätt, medel, svår) och om man skulle orientera ensam lr 2-3 st. Typiskt mig att glömma såna där saker:S Nåväl, får väl försöka "ragga upp" nån som jag kan springa tillsammans med i morgon och sedan gå och fylla i den där listan.

Var tvungen att småspringa till kvart-i-3-bussen idag eftersom vi jobbade med projektarbetet till 14.43. Som tur var så hann jag med bussen ändå tack vare att jag kom på att man kan kliva på vid melinderskiosken:)
Höll för övrigt på att somna (och då menar jag riktigt somna) på bussen hem idag innan jag skulle kliva av. Men som tur var så vaknade jag några hundra meter innan.

Ska pyssla me lite annat nu...See you later! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0