Segt

Förmiddagen har varit väldigt seg såhär långt. Man blir extra seg när man har en och samma lektion i 3 timmar som vi har idag (geografi). Även om vi fick 3 raster totalt så blir man ändå seg väldigt fort. Haha, en rolig sak var dock att vår lärare Åke lät oss se en 15-minuters lång film som vi redan sett en gång(!) Vi fick nämligen se exakt samma film på den allra första geografi-lektionen för bara några veckor sedan. Men Åke verkade ha glömt bort det och det var ingen av oss i klassen som sa till honom heller:P Hehe, var lite halvroligt iaf:)

Överhuvudtaget känner jag mig väldigt seg idag. Beror troligen på att jag somnade först kl 12 natten till idag. Men den här gången har jag faktiskt en hyfsad ursäkt till mitt sena sovande, tro det lr ej. Jag la mig så sent pga av att jag "gatt" (var tvungen att) åka och hämta Helena kl 11 inne i stan. Hursomhelst  ska jag lägga mig betydligt tidigare ikväll. Jag ska också försöka pyssla med lite läxor ikväll, framförallt geografin som vi har prov i på onsdag. Annars blir det nog en väldigt lugn kväll, har inte så mkt ork till annat.
Tur att det är helg igen om 5 dagar:) Alltid nåt man kan se fram emot. Det är tur att helgerna finns utan dom skulle jag aldrig överleva känns det som haha :D xD Men det är himla bra att man har sjyssta klasskompisar iaf :) En eloge till er!

Vi hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0