psykande psykologi

Har försökt skriva på psykologin ikväll men det har inte gått så himla bra. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha för egen "analysfråga" exempelvis. Jag vet inte om den frågan ska höra ihop med det övriga vi gjort (gruppsykologi och liknande) eller om den kan vara om vad som helst:S
Det känns som att det bli så grötigt när jag skriver. Det är liksom en klick där och en klick där, det hänger som inte ihop på något konstigt vis. Jag fattar inte varför det blir så. Kanske bara är en inbillning? Jag kanske bara är onödigt kritisk mot mig själv som vanligt, vad vet jag. Man får hoppas på det. Aja, jag har gjort en grund nu iallafall sen får jag väl fixa till det mer i helgen (det ska vara klart till på mån). Mamma, ska få hjälpa mig då med:) Hon är  bara bäst på sånt där!

Det var tråkigt att jag inte kunde vara något med min Sötnos idag. Han skulle jobba över som vanligt nuförtiden (den stackaren) och då åkte jag hem med min mamma i stället för att vara kvar i hans hem. Men på fredag ska jag bara träffa honom iaf! Älskling (bara så du vet): Jag saknar din närhet jättemycket! (K)(F)(L)

Ser fram emot hockeyn imorrn, kommer bli grymt kul. Kan dock inte numren på alla nya spelare än men Ylva och jag får väl hjälpas åt:) Har multimedia i morgon med och då blir det också hockey. Vi kommer nämligen att jobba med vårt hockey-radioprogram:D Haha, det kommer bli super! Jag hoppas Ylva kan ta med sig ett usb-minne bara så vi kan spara det. Jag orkar inte använda min mp3 till det. Vad ska jag då lyssna på i bussen på vägen hem?

Nu ska jag lägga mig och ringa min "favourite-guy";) innan jag slocknar helt:P

God natt och kram på er:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0