Mysig lördagkväll

Svensson Svensson var jättebra:) Jag blev inte ett dugg besviken. Var samma skådespelare som förut, de hade blivit lite äldre bara. Och det viktigaste av allt, det var samma goa humor som förut, haha:) Alltid lika klockrena kommentarer! Kommer lätt att se fler av de nya avsnitten.
Har hunnit med att se den senaste beckfilmen med, "Tysta skriket" heter den (lr nåt liknande). Den var bra iaf. Så den kan jag rekomendera till er som inte redan sett den. Har apropå beckfilmer inte sett den nästnyaste heller (minns tyvärr inte namnet på den) men den måste jag se snart med. Beckfilmerna är så spännande och bra:) De funkar alltid!

Är såhär en lördagkväll ska vara; Goda saker att äta och dricka, hyfsade filmer och framförallt: bra sällskap! Kan inte bli så mkt bättre:) Man längtar inte tillbaks till vardagen direkt. Helger är och kommer nog också alltid vara bäst!
Ska bli mysigt att krypa ner i sängs senare också:) Oj, vad jag ska mysa med min Sötnos då. Kommer vara iskallt i sovrummet men det kommer bli desto mysigare sen när man dragit på sig duntäcket och fått upp värmen. Det är nämligen inga problem att få upp värmen när man kommer ha ett personligt och levande element intill sig;)
Jimmi = Min skatt <3

Nej, ska gå och vara lite social nu tror jag....See you! :)

Kommentarer
Postat av: Ylva

Eh, du vet väl att du och jag ska se den Beckfilmen va?

2007-09-16 @ 00:40:05
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: Rika

Hehe, självklart ska vi de vännen;D

2007-09-16 @ 01:48:43
URL: http://hockeyrika.blogg.se
Postat av: Ylva

King :D

2007-09-16 @ 13:38:41
URL: http://hockeyflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0