Kall och regning morgon

Hade ingen tid att blogga igår tyvärr:/. Först och främst så sov  jag rätt länge (skönt!) och sedan hade jag fotbollsmatch. Vi spelade 2-2 mot Junsele men vi ska vara glada över det resultatet med tanke på att de hade en stolpträff och minst ett friläge där de sköt rakt på våran målvakt. Men överlag kändes matchen ändå hyfsat jämn. Det var ett högt tempo och två lag som ville spela kändes det som. Efter matchen åkte jag och Jimmi hem till mig. Han hjälpte mig att installera in Office-paketet på min dator, hurra(!) Så nu kan jag tex. utan problem skriva skolarbeten i word:). Resten av kvällen blev rätt lugn. Jag skjutsade bla. Helena till stan eftersom hon skulle se film med några killar.

Idag är det en väldigt regnig dag, iaf nu på morgon. Jag och mamma skjutsade nyss Helena till busstationen eftersom hon skulle ta Umeå-bussen och jag var bara ute några sekunder men blev ändå alldeles blöt och kall. Regnet öste verkligen ner. Som tur var hade det lugnat sig lite när jag skulle gå från bilen och hit in till skolan iaf. Annars har jag inte så mycket emot att det är dåligt väder när man ändå måste vara inne på skolan, men det är inget kul när det är så kallt.

Nu har vi strax Geografi, jag hoppas man får träna till provet vi har nu på onsdag. Det skulle kännas bra:) så man slipper träna så mycket hemma. Oj, nu börjar vi strax måste kila...Sköt om er:)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0