Helg <3

Sitter vid Jimmis dator och skriver lite medans han pratar med sin farfar. Jag älskar verkligen helger! Är så himla skönt att sova ut:) I morse vaknade jag kvart i 11 för jag behövde gå på toa, sen gick jag upp igen å la mig i sängen å halvsov/vilade me Jimmi, mysigt värre :). Är så skönt att veta att man kan ligga i sängen precis hur länge man vill å det blir inte direkt sämre heller när man har rätt sällskap heller :) :D ;P

Idag ska vi nog ta och försöka städa upp litegrann i Jimmis hus. Hehe, det kan behövas:P Är rätt så stökigt nämligen. Ikväll ska min granne komma hit också och det ska bli Pirates-kväll, trevligt värre:D Ska försöka övertala de andra att vi ska se den nyaste Beck-filmen med. Jag tror/hoppas att den är bra. Det är perfekt att ha en filmkväll när det är så dåligt väder ute.
Ska försöka läsa lite mer på min bok (Den unge Werthers lidanden) idag också. Har läst lite mer än hälften nu faktiskt, duktig som jag är:D Den är faktiskt rätt bra för att vara en sån där gammal klassiker. Man blir faktiskt rätt inne i den på vissa ställen, vilket jag inte trodde innan att man skulle bli.

Nu ska jag ta och städa lite! Ha de bra :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0