Film-time

Idag har jag så gott som skrivit klart psykologin, känns riktigt bra:) Jag är inte säker på att jag skrivit den helt klar eftersom jag gjort lite halvfel på en sak. Men jag får väl se om jag orkar rätta till det i morgon, känner mig lite halvless på hela grejen men. Provade att mejla vår psykologilärare Ulrika med men jag har inte fått nå svar än så länge iaf. Aja, det ordnar sig nog på nåt vis.

Annars har jag inte gjort så speciellt mycket idag. Jag och Jimmi har vart och hälsat på min farmor en sväng. Vi blev bjudna på fika (gott!) och passade på att lämna hennes bingolotter. Hon vart jätteglad över att vi kom och förhoppningsvis kan vi hälsa på henne snart igen. Jag får lite dåligt samvete ibland över att jag inte hälsar på henne så himla ofta men det är svårt att hinna med allt. Hur som helst så borde det bli en ändring på det.

Jag har äntligen hört Kents nya låt "Ingenting" och den är verkligen jättebra!  Måste ladda ner den och lägga in den på min mp3 så fort som möjligt:) Överhuvudtaget är många låtar med Kent bra. Måste börja lyssna mer på Kents låtar igen, var ett bra tag sen jag gjorde det nu känner jag.
Jimmi fick mig att lyssna till en annan bra låt som gick på radion med, Shayne Ward med  "If that's OK with you". Det är en jättefin och söt låt:)
 
Dessa 2 låtar (Kent - Ingenting, Shayne Ward - If that's OK with you) kan jag alltså verkligen rekomendera!

Nej, nu måste jag gå till min pojkvän i soffan. Han sitter nämligen och väntar på mig just nu för vi ska se "Matrix". Den filmen har jag aldrig sett förut så det ska bli spännande. Tyvärr har filmen ingen undertext alls men det får väl gå ändå på nåt vis:P

Ha en fortsatt bra kväll! :D

Kommentarer
Postat av: Hanna

hehe. jodå, nog kan jag göra det. fast då vill jag nog ha en liten slant :P

2007-09-23 @ 14:53:05
URL: http://nhanna.blogg.se
Postat av: Rika

Jamen självklart ska du få lite money isf:) Men jag ska kolla upp om ja behöver skjuts av dig lr om jag grejjar de på annat sätt. Tack på förhand iaf:)

2007-09-23 @ 19:45:27
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0