Dessa blickar & ansiktsuttryck

Måste bara få skriva:
- Tjejers blickar/ansiktsuttryck kan vara bland det absolut värsta som finns!
Tro mig, I know. Har själv blivit drabbad av de där blickarna/ansiktsuttrycken som betyder idiot, knäppskalle, amatör etc. Är ju så kul när man håller på att berätta nånting för en grupp tjejer och märker att två-tre personer utbyter såna här blickar/ansiktsuttryck. När man märkt detta blir man plötsligt inte så sugen på att berätta mer, konstigt nog.

Nog för att man kan bli less på personer ibland men varför dessa töntiga utbyten av blickar/ansiktsuttryck bara för det? Jag hatar att upptäcka dem även om blickarna/ansiktsuttrycken inte alltid handlar om mig! Visst man kan inte gilla alla personer i denna värld men det är just såna där utbyten av blickar/ansiktsuttryck (samt sk. skitsnack) som kan leda till utanförskap och i värsta fall mobbning. Det finns ett ord som heter acceptans. Det ordet innebär att man helt enkelt måste lära sig att stå ut med vissa människors egenskaper även om man kanske irriterar sig på dem. Man måste kunna acceptera att alla människor inte är likadana. Problemet är att alla inte verkar kunna göra det och det är det jag blir så förbannad på :(. Den stora frågan är: Hur ska saker och ting kunna bli annorlunda när det finns de som sätter käppar i hjulen jämt och ständigt?

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Det kanske är dumt men jag kan inte hjälpa det. Driver någon mig till vansinne måste jag uttrycka det på något sätt. Bättre med blickar än att skrika rakt ut

2007-09-14 @ 18:20:52
URL: http://svedd.blogg.se
Postat av: Rika

Kan förstå dig Kajsa på sätt och vis. Man kan väl jämföra det ungefär med att "skvallra" om en person ist för att gå direkt till personen i fråga & säga det. Det är jag sj rätt duktig på ibland:P Men ingendera av dessa är vidare bra egentligen så det är iaf nåt man kan försöka tänka på.

2007-09-14 @ 19:38:42
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0