Äntligen tillbaka i Övik

Idag har jag varit i Umeå så gott som hela dagen. Tänkte fara iväg med mamma kring 1, men tyvärr så var vi tvungna att fixa billysena vilket gjorde att vi inte kom iväg föränn runt halv 2(!) Vad gjorde jag då i Ume? Jo, jag hälsade på min storasyster som ska utbilda sig till gymnasielärare:) Vi mötte henne i centrala ume sen åkte vi och handlade en sväng på Ica Maxi (ett asstort varuhus i Ume!). Och jag som bruka tycka att Coop forum här i Övik är stort men det är ändå verkligen ingenting jämfört med Ica Maxi! alltså det var så stort så att man inte såg kassa-skyltarna ens på vissa ställen i affären, sen när man gått ett tag till kunde man så smått urskilja några kassaskytar flera hundratals meter bort. Snacka om drygt alltså. Jag vart alldeles yr därinne och när jag äntligen kommit ut kände jag mig alldeles "trött-yr" i huvudet.
Aja, hursomhelst, när vi vart där så åkte vi till syrrans studentrum, det var verkligen jättemysigt för att vara ett litet studentrum! Hon hade möblerat jättefint och rummet kändes inte så litet och trångt heller utan lagomt:) Där kommer hon säkert att trivas:D Tyvärr så hade studenterna som bodde i rummen innan inte städat ett skit efter sig. Alltså själva studentrummen var väl urstädade och så men köket, herregud vad äckligt! Hur tusan kan man lämna kvar ett mjölkpaket vars utgångsdatum var i mars?? Sen hade de inte frostat av frysen på jättelänge heller, hela översta hyllan gick inte att använda på grund av all frost! Ja, då kan ni ju tänka er själva. Sen var de dessutom en massa annan gammal mat kvar också, det luktade för jävligt där alltså. Vi städade lite smått där iaf, så det blev lite bättre iaf. Nämen, syrran och en annan trevlig studentkille (som vi träffade) kommer nog styra upp det där bra.
Efter att ha städat i köket, försökt fixa internet på syrrans bärbara (vilket vi inte fick igång trots massa försök), ätit pizza på en mysig restaurang och installerat syrrans nya skrivare så var det äntligen dags att fara hem till Övik! Jag kom hem först 25 över 12.

Hehe, för er som är intresserade kan jag avslöja att jag körde till Ume, i Ume och från Ume så jag har iaf fått tränat på att köra bil en hel del idag:) vilket jag kan behöva:P

Nu ska jag ta och krypa till sängs. Är inte nå spec. trött (som vanligt vid den här tiden) men jag känner inte för att vara upp så länge till. Dessutom har jag match imorgon, iofs samling först kl. 2 men jag vill ändå försöka se till att jag är uppe ett tag innan så jag slipper stressa.

God natt på er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0