Vänt på dygnet

Idag ska jag och min Sötnos (äntligen) ta oss tid till att fara och hälsa på min farmor. Det är verligen på tiden. Har ju tänkt att hälsa på henne för längesen men man tar sig sällan tid tyvärr:/ plus att man har en hel del annat att göra givetvis. Men idag klockan 5 ska vi iaf hälsa på henne. Får se hur länge vi blir där. Det brukar bli rätt länge.

Får se om Helena och Stefan ska dit också annars far Jimmi och jag sj. Helena skulle ringa upp mig och lämna besked men det har hon inte gjort ännu, måste nog smsa hon:P

Det är skönt att sova länge men ibland blir jag bara less/irriterad på det. Idag exempelvis tänkte jag försöka gå upp 11. Jimmi sa att han nog skulle vara vaken då och kunna väcka mig så vi ställde aldrig nån väckare, dumma som vi var. Självklart vaknade ingen av oss föränn 20 över 1:S, suck! Vi som tänkte gå upp tidigt och hinna göra massa grejer, framför allt städa på övervåningen och rensa bort saker man inte ska ha kvar. Att vi sov så länge kan iofs ha berott på att vi inte somnade föränn halv 5 med, det blev så sent eftersom vi hämtade Helena och Stefan. Sen när vi kom hem skulle Jimmi ha en macka och sedan låg vi vaken och pratade en del. Inte konstigt att man sover länge med tanke på det egentligen. En förändring måste ske snarast!

Men imorgon blir det andra bullar för då ska måste vi upp tidigt för då ska vi nämligen in till stan och handla på mellandagsrean. Vi ska fara in med Betty, Helena och mamma. Förhoppningsvis kommer jag hitta en julklapp till Betty då. Träning har jag senare på kvällen då med. Kommer bli skoj. Man börjar känna sig fet och lat efter all julmat/julgodis:P Så det kommer bli riktigt skönt att få träna "av sig".

Nej, nu ska jag fortsätta läsa lite...Ha de gott så länge! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0