Vadå mkt plugg?

Gårdagen

Igår var det en riktig pluggig dag för min del.
Började redan på morgonen med prov på "Lag och rätt". Det var jävligt lite frågor, trodde det skulle vara betydligt fler. Men problemet var att de var rätt svåra. En sak hade inte ens stått i nåt av häftena vi fått:S så man fick gissa lite:P Kändes som att det gick rätt så bra iaf. Efter den lektionen hade vi sv och tydligen så hade vi prov på romantiken ändå (som jag befarat) trots att vår lärare sagt så sent som igår till en i min klass att vi inte skulle ha något. Tur att man sj hade förberett sig på det värsta. ( Har kommit på att det allt som oftast är bra att utgå från det mest negativa, på så sätt slipper man bli besviken och negativt överraskad. Dessutom kan man alltid bli positivt överaskad istället vilket ju är mkt trevligare:) ). Det gick iaf rätt bra kändes det som (mkt bättre än det brukar gå för mig på oförberedda prov) även om de få frågorna var ganska kluriga. Man får hoppas på det bästa.

Efter provet åt jag julbord med Ylva och sedan gick jag och Jovanna och jobbade lite med vårt projektarbete. Sedan tog jag bilen hem. Skönt, men ändå drygt. Hemma var det nämligen bara pluggande som gällde för min del. Jag tvingade mig själv att göra religionen, trots att jag inte orkade egentligen. Haha, jag är jävligt oeffektiv iaf. Satt fan hela eftermiddagen och kvällen igår med den där hemtentan, så jävla lång tid tog det:P Men nu är jag iaf näst intill klar. Ska bara läsa igenom den nu och ev. lägga till en sak. Hemtentan behövde tydligen inte vara inlämnad idag (onsdag) utan det räckte med att man lämnade in den under lr strax efter lovet typ. Det var ju bra iofs men jag känner ändå att jag vill göra bort såna här "måste-göra-tråk-saker" så snabbt som möjligt. Just därför är jag väldigt glad nu över att jag gjorde så mkt som jag gjorde igår:)

När jag gett upp hemtentan för kvällen var jag väldigt pigg, konstigt nog. Satt uppe och pratade i mobilen och surfade trunt på nätet och gjorde allmänt "onödiga" och slappa grejer. Klockan gick väldigt fort och rätt som det var insåg jag att jag var tvungen att gå och lägga mig om jag överhuvudtaget skulle hinna somna innan morgondagen (idag). Jag sov alltså ca 3 timmar, natten till idag. Sjukt, men sant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0