Tuffa tider

Jag har väldigt mycket att göra just nu och så kommer det nog också se ut de senaste dagarna är jag rädd:( Har nämligen sjukt mkt i skolan atm. Som vanligt ser lärarna till att ge oss massa saker alldeles innan jullovet - I hate it! Blir så less. Det är nu man är som mest skoltrött också. Nu väntar man ju bara på att lovet ska börja i princip, iaf jag gör det.

Har tränat ikväll. Tyvärr var vi bara 3 st på träningen(!):S Ytterst ovanligt. Förmodligen hade väl alla glömt att vi bytt tid och dag den här veckan. I vanliga fall har vi träning tisdagar 17.20 men denna vecka har vi måndag (alltså idag) 20.00 ist. Det var tråkigt att det var så lite folk men vi körde på så gott det gick ändå. Det vart mkt skotträning iaf vilket jag kan behöva. Är urusel på direktskott framför allt :(

Har varit ganska trött och less i allmänhet idag. Blir stressad av allt jag har att göra att jag knappt kan tänka på nåt annat:S SKulle helst av allt vilja vara hemma en skoldag och sova ut och sedan plugga så man får göra bort allt man ska. Som det är nu är jag så trött när jag kommer hem fr skolan att jag inte har ork att göra något typ. Lär iofs ha nåt att göra med att jag lägger mig rätt sent med men:P Just därför ska jag faktiskt ta och sova nu snart. På så vis kommer jag förhoppningsvis känna mig piggare imorrn än vad jag känt mig idag. Behöver jävligt mkt energi och ork till skola och läxor för tillfället så: God natt! :)

Kommentarer
Postat av: du vet vem

Bra tanke att gå till sängs tidigare! Det ska jag också försöka med. Inte roligt att vara som en zombie på dagarna!!

2007-12-11 @ 15:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0