Tintin & sportbil

Kvällen igår blev lyckad:) Vi (mest jag) såg Idol, snackade och såg film. Det var väldig trevligt. Somnade dock rätt sent, men det var det värt.

Idag har jag inte gjort nå speciellt. Emma for hem tidigt (redan vid 11) och Weppan for hem runt 3-tiden. Har iaf sett på Tintin idag:) Snacka om nostalgi till tusen:D De sände en massa Tintin-avsnitt på "TV 1000 Family" bl a "Enhörningens hemlighet". Det var riktigt spännande. Var flera år sen jag sist såg Tintin så jag kom inte ihåg så mkt direkt. Dock vet jag att jag sett just det där avsnittet förut.

Nyss var jag och Jimmi ute och åkte med Johnnys BMW, en jävligt sportig modell.
Det är en 320 kupé (haha, frågade nyss Jimmi om det;P). Den kommer Jimmi köpa inom en snar framtid. Han har avbeställt "Cinema-soffan" tills vidare, han kände att han hellre ville ha den där bilen. Tydligen är det en jättebra motor i den plus att bilen är riktigt billig med tanke på alla extragrejjer som är köpta till den och så. Den är jävligt snygg iaf:) Fast jag kommer ändå sakna Jimmis gamla mörkblåa BMW:/ Jag tycker om den plus att man har massa minnen med den:P När Jimmi köper Johnnys BMW kommer Johnny nämligen ta Jimmis mörkblåa.
Här nedanför kan ni se en bild på sportbilen ;)

315237-25

Nu ska jag strax se sista perioden mellan Modo och Södertälje. Modo ligger under med 2-1 men jag hoppas verkligen de kan vända och vinna. Vore riktigt gött med 3 poäng idag, det behövs! Dags att börja klättra uppåt i tabellen nu! Ha en bra kväll! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0