Tävlingssjuk

Sitter här och är lite rastlös som jag brukar kunna bli med jämna mellanrum:P När jag blir rastlös vet jag inte vad jag ska hitta på, allt jag vet är att jag måste göra nåt. Det är hyfsat jobbigt, för när jag inte kommer på något jag kan göra så blir jag deppig ist:S. Svårt att förklara men det blir så på nåt mystiskt vis. Nu har jag iaf lite att göra. Jag och Jimmi håller på att göra mat nämligen, korv och mos med räksallad till ( gott=) ) sen ska jag tvinga Jimmi att tävla mot mig i nån ord/namn-lek. Skulle helst av allt vilja spela nåt spel, Monopol lr vad som helst men det finns inga spel här hos Jimmi:( Allt som finns är en kortlek och jag känner inte för nåt kortleksspel typiskt nog. Har man inga spel får man använda sin fantasi och komma på saker man kan göra med penna och papper.

Sen är det ju snart Svensson Svensson med, nice:) Då kommer man nog också bli på bättre humör. De är ju så sjukt roliga:D

Ska försöka få igenom att vi ska titta på Pistvakt ikväll, känner för nåt sånt humorprogram:P Vet inte om jag kommer få igenom det men jag ska kämpa;) Pistvakt passar väldigt bra att se på nu också eftersom det är vinter ( klyftigt tänkt av mig där va, haha;) ).

Imorgon ska Jimmi på nån skjuttävling kl 12. Han lär nog skjutsa hem mig innan. Men han får komma tillbaka sen hem till mig för senare på dagen ska vi nämligen baka lussekatter med mamma, Betty, Mange och troligen också Helena. Ska bli kul och gott:) Jag älskar verkligen lussekatter! Lussekatter är godare än pepparkakor.

Coolt föresten att jag har haft 1000 besökare totalt på min blogg :D

Nej, ska ta mat nu, är jättehungrig. Ha en fortsatt bra kväll (det ska jag försöka ha iaf:P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0