Söta par:)

Har nyss sett "Bonde söker fru". De två paren som har blivit till efter programmet är söta! Anders och Isabel är nästan allra sötast:) Tycker man så tydligt kan se och känna av den förälskelse som finns mellan dem. Helt underbart! Per-Inge och Susanne är även dem väldigt söta ihop. De verkar passa varandra väldigt bra. Hoppas man får se nåt frieri/bröllop på tv4 längre fram;)
- Jag önskar verkligen dessa par all lycka i framtiden! :)

Att det inte blev nåt mellan Fredrik och Sofia blev jag inte så förvånad över. Anade tidigt att de två var för olika varandra helt enkelt. Sofia är mer än stadsmänniska som vill shoppa och så medan Fredrik hellre vill vara hemma på gården och ta det lugnt. Tror Fredrik hade passat bättre ihop med Lena. Synd att han valde bort henne.

Karl-Petter och Jessica tycker jag har varit allmänt "flummiga" hela tiden. Man har ju sett att de haft kul ihop och så men man har aldrig riktigt kunnat se nån romans växa fram. Fast jag trodde mer att det kunde bli något mellan dem än mellan Fredrik och Sofia.

Kommentarer
Postat av: Jenny

:) vi brukar inte umgås på julafton, men typ innan eller efter. du och jimmy då?

2007-12-20 @ 00:55:06
URL: http://viklund.blogg.se
Postat av: Rika

Förra julen umgicks vi först senare på julaftonskvällen men i år kommer vi nog umgås med varandra hela julafton som det ser ut:)

2007-12-21 @ 00:08:09
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0